De Tribune: een uur radio, twee gasten met een mening en de meest brandende sportactualiteit

De Tribune
©VRT

Radio 1 lanceert een nieuw sportprogrammaDe Tribune. Eén uur radio/podcast, twee gasten met een mening en de meest brandende sportactualiteit als hoofdingrediënten.

Elke sportweek begint en eindigt in De Tribune. Presentatoren David Naert en Tom Vandenbulcke ontvangen elke week twee gasten uit de sportjournalistiek. Met hen blikken ze terug op de afgelopen sportweek, en ze kijken vooruit naar wat komt. Alle hete hangijzers uit de sport passeren een uur lang de revue. Daarbij is er veel aandacht voor voetbal en wielrennen, maar ook andere sporten komen aan bod.

In de eerste aflevering zijn sportjournalist en columnist Hans Vandeweghe en Sporza-voetbaljournalist Peter Vandenbempt te gast. Wat vinden zij van de situatie bij Anderlecht een dag na de eerste competitiezege? Is er een veiligheidsprobleem in het wielrennen en de Formule 1? Sporten waar twee jonge atleten de afgelopen weken het leven lieten. En wat valt er te verwachten van de Belgische voetbalclubs in Europa? Het zijn enkele onderwerpen die al zeker aan bod komen.

David Naert en Tom Vandenbulcke presenteren afwisselend elke aflevering. Als vriendelijke, maar kordate stewards bewaren zij de orde op De Tribune.

De Tribune: elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur op Radio 1. De Tribune is ook te beluisteren als een wekelijkse podcast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.