De Kreuners, Bart Peeters, Kensington, Gers Pardoel, De Geest en Sons zijn nieuwe namen voor Genk on stage

Het gratis stadsfestival Genk on stage kondigt de komst van De Kreuners en Bart Peeters aan als headliners voor vrijdagavond. Nederlandse topacts Kensington en Gers Pardoel vullen de line-up van de Main Stage op zondagavond aan. Op het Factor J – terrein  zal SONS, winnaar van De Nieuwe Lichting 2018, staan. Genks talent is vertegenwoordigd in de vorm van De Geest.

Genk on stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni.


NEDERLANDSTALIGE TOPPERS
De Kreuners, zonder twijfel de Vlaamse comeback-van-het-jaar, staan vrijdagavond op de Main Stage van Genk on stage. Na enkele uitverkochte zaalshows in juni, trapt de band hun zomertournee af op het gratis stadsfestival. Alle grote hits passeren de revue.

Schepen van Evenementen Lotte Trippaers: “Een hitmachine-band als De Kreuners past perfect bij een festival als Genk on stage. Wij zijn dan ook heel blij dat we hen aan ons lijstje kunnen toevoegen.”

De line-up wordt op vrijdag verder aangevuld met Bart Peeters, die deze zomer met zijn ‘Brood voor Morgenvroeg’-tournee verder gaat op het succes van de overal uitverkochte clubtour in het voorjaar.

NEDERLANDSE TOPACTS
Onze noorderburen zijn deze editie sterk vertegenwoordigd op Genk on stage. Zo worden publiekslieveling Gers Pardoel en stadionrockband Kensington zondag aan de line-up van de Main Stage toegevoegd. Die laatste stond vorig jaar nog in een tot de nok gevulde Lotto Arena en speelt drie weken na Genk on stage voor een uitverkochte Amsterdam Arena. Gers Pardoel – die dit voorjaar trouwens ook twee Lotto Arena’s uitverkocht – gaat zondagavond de show van Clouseau op de Main Stage vooraf. Schepen Trippaers: “Met deze Nederlandse topacts hopen we ook buiten onze landsgrenzen te kunnen treden en meer bezoekers uit Nederland te ontvangen.”

NIEUWE NAMEN VOOR FACTOR J EN FRUIT STAGE
Ook op het Factor J – terrein voegt men een nieuwe naam toe aan de affiche: de huidige nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel en ook De Nieuwe Lichting-winnaar SONS speelt daar zaterdagavond.

Tot slot wordt vrijdagavond op de Fruit Stage De Geest, de band rond de Genkse singer-songwriter Geert Vanloffelt, aan de line-up toegevoegd. Hij stelt er als closing act zijn debuutalbum voor.

PRAKTISCH
Genk on stage vindt dit jaar plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni. Nieuwe namen voor het festival worden volgende week gelost.

www.genkonstage.be

www.facebook.com/genkonstage

www.instagram.com/genkonstage

www.twitter.com/genkonstage

#gos18

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.