‘De Komedie Compagnie’ stunt theaterseizoen 2016-2017 met grote namen

Binnen exact één week gaat De Komedie Compagnie in première met OSCAR, hun laatste voorstelling van het seizoen. Ondertussen zijn alle voorbereidingen getroffen voor het volgende theaterseizoen. Er staan twee schitterende komedies op het programma voor seizoen 2016-2017. Producent De Komedie Compagnie wist grote namen te strikken in de cast van A BOMMA! en DE SCHAAR ERIN. Dat klinkt alvast veelbelovend.


Artistiek leider Dirk Van Vooren is alvast in de wolken met de plannen voor het volgende theaterseizoen. “De Komedie Compagnie gaat van start met A BOMMA!, een bizarre komedie waarin Carry Goossens een glansrol toebedeeld kreeg van regisseur Robert Sian. A BOMMA! gaat in première op 18 november 2016. In april 2017 brengen we de zinderende komedie DE SCHAAR ERIN in regie van Frank De Kaey. We spelen deze voorstelling ruim een maand lang in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Ik maak vandaag graag, in primeur voor de pers, alle namen bekend van de acteurs die het volgende theaterseizoen bij ons op de planken staan.”

A BOMMA!

Op 18 november 2016 gaat A BOMMA! in première in Theater Elckerlyc met Carry Goossens, Bert Cosemans, Kadèr Gurbuz, Anke Helsen, Leen Dendievel, Johny Voners en Geert Dehertefelt.

A BOMMA! is een losbandige, nieuwe komedie over een duivelse 100 -jarige oma die letterlijk alleen nog maar leeft om te eten. Ze heeft de frituur van haar familie al failliet gegeten maar dat belet haar niet om haar zoektocht naar eten verder te zetten waarbij ze zich een weg baant in de vele keukenkastjes. We leven in 1976 en de vader des huizes wil de trots van de familie herstellen. De frituur gaat terug open in afwachting van een bezoek van Koning Boudewijn voor zijn 25 jarig jubileum als koning der Belgen.


DE SCHAAR ERIN

Op 21 april 2017 gaat DE SCHAAR ERIN in première met een heerlijke cast: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia.

Wanneer in kapsalon De Schaar Erin, huisbazin – en tevens bekende pianiste – Isabelle Kozak, wordt vermoord, zijn alle aanwezigen op dat moment hoofdverdachte. Homofiele saloneigenaar Tony, mannen verslindende kapster Barbara, sjieke madame ‘poepie’ Delrey en foute zakenman Eddy. Een voor een uiteenlopende types en allemaal hebben ze een reden om de oude tante uit te weg ruimen. Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dit mysterie op te lossen.


PRAKTISCHE INFORMATIE –  A BOMMA! EN DE SCHAAR ERIN.

Producties van www.dekomediecompagnie.be

A BOMMA!
Met: Carry Goossens, Bert Cosemans, Kadèr Gurbuz, Anke Helsen, Leen Dendievel, Johny Voners en Geert Dehertefelt.
Regie: Robert Sian
Vanaf: 18 november 2016
Locatie: Theater Elckerlyc – Antwerpen

DE SCHAAR ERIN
Met: Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Greet Rouffaer en Patrick Onzia.
Regie: Robert Sian
Vanaf: 21 april 2017
Locatie: Theater Elckerlyc – Antwerpen
TICKET INFO
Er zijn al tickets voor beide producties via www.dekomediecompagnie.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002. Er is ook nog de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei 58/60 te Antwerpen. 

Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.