De Hasseltse club Versuz scoort hoog in ‘World’s best 100 clubs 2018’ van de INA (International Nightlife Association)

versuz

Vorige week woensdag werden, in Bogota Colombia, de 4e Golden Moon Awards uitgereikt. Dit is een jaarlijks overzicht van de beste 100 clubs ter wereld en een initiatief van de INA (International Nightlife Association). Deze award uitreiking heeft plaats tijdens hun jaarlijks International Nightlife Congress. Versuz haalde de afgelopen edities steeds vlot een plaats in de top 100. In 2015 kwamen ze binnen op de 62e plaats, in 2017 steeg de club snel door naar de top 30 en belandde op de 28e plaats. Ook dit jaar stijgt Versuz opnieuw en eindigt op de 26e plaats. Dat is meteen de hoogste notering voor een club in de Benelux.

De INTERNATIONAL NIGHTLIFE ASSOCIATION is een non-profit organisatie ontstaan in 2012 in Barcelona. Bedoeling van de organisatie is om de belangen van alle professionals werkzaam in de ‘nightlife’ te behartigen bij beleidsmakers, overheden of andere. Hiermee willen ze als sector op een georganiseerde en gegroepeerde manier naar buiten komen en de professionaliteit van de sector benadrukken.

In de marge van hun jaarlijkse internationaal congres, dat dit jaar in Bogota Colombia plaatsvond, maken ze sinds vier jaar ook een lijst bekend van de 100 beste clubs ter wereld. 30% van de stemmen wordt bepaald door het grote publiek dat via Facebook de kans krijgt om twee weken lang te stemmen op hun favoriete club. De overige 70% komt uit een panel samengesteld uit professionals uit de sector en hun toeleveranciers (eigenaars van clubs en organisatoren van feesten, grote drankenmerken, toerisme professionals en de overige leden van de INA).

Deze zeer goede resultaten zijn alweer een opsteker voor Versuz en het hele team, nadat de club eerder dit jaar ook een sterke positie wist te bemachtigen in de DJ Mag Top 100 Clubs. Ook in deze lijst was Versuz de hoogst genoteerde club van de Benelux. De forse investeringen van de afgelopen maanden zullen hier niet vreemd aan zijn. Zo schafte de club eerder dit jaar een gloednieuwe geluidsinstallatie en showverlichting aan.

Afgelopen zomer was IPANEMA alweer ‘the beach bar to be’ en was de Hasseltse club een belangrijke partner van enkele van de grootste festivals, waaronder Tomorrowland. Nu maken ze zich op voor een spetterend najaar met maar liefst 6 MOOSE bars verspreid over Vlaanderen en een ijzersterke programmatie in de club zelf.

Op de VERSUZ (feest)agenda van dit najaar staan:

Vrijdag 23/11 – Opening MOOSE bar Mechelen

Donderdag 29/11 – Opening MOOSE bar Leuven

Zaterdag 29/12 – Versuz presents Purple Disco Machine

Maandag 31/12 – Versuz NYE

Een volledig overzicht van alle geplande events kan je terugvinden op https://www.versuz.be/nl/events/ ofhttps://www.facebook.com/pg/clubversuz/events/?ref=page_internal

Over Versuz: De nieuwe Versuz opende op 12/12/2013 de deuren.  Hal 5 van de Grenslandhallen Hasselt werd volledig verbouwd en kosten nog moeite werden gespaard om van Versuz de grootste en mooiste club van de Benelux van te maken. De club werd uitgerust met de beste geluids, licht – en video-installatie, de modernste bars en een unieke decoratie. De Versuz site biedt plaats aan een discotheek, een restaurant, een zomerbar met zwembad, een binnen patio en een aparte feest- en concertzaal. De totale capaciteit van de site  bedraagt ruim 3.000 bezoekers. Dat maakt van Versuz de grootste club van België en ver daarbuiten. Elke week vinden duizenden jongeren de weg naar Hasselt om op een unieke en kwaliteitsvolle manier feest te vieren. www.versuz.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.