De grootste Fortnite-sterren komen naar GameForce

Gameforce
©Gameforce

De grootste sterren binnen de gamewereld zijn momenteel niet de topgamers, maar wel streamers en YouTubers die heel wat volgers hebben op sociale media en streamingplatformen, zoals Twitch. Op GameForce, het grootste gamingevent van België, krijgen de bezoekers de kans om een aantal van die sterren te ontmoeten.

300 miljoen views

De twee grootste namen zijn ongetwijfeld Royalistiq en vThorben. Die namen zullen de gemiddelde Vlaming of Nederlander weinig zeggen, maar bij jongeren die in de ban zijn van Fortnite klinken de namen als een klok. Beide heren hebben respectievelijk meer dan 700.000 en meer dan 370.000 volgers op YouTube, gezamenlijk meer dan 300 miljoen views en ze zijn op sociale media ook immens populair, met meer dan 400.000 en meer dan 240.000 volgers op Instagram.

Gameforce
©Gameforce

Beide heren zullen aanwezig zijn op GameForce, waar ze aan de slag zullen gaan met hun favoriete game, Fortnite, en natuurlijk beschikbaar zijn voor hun fans.

Twitch

Ook andere zogenaamde influencers vinden hun weg naar GameForce. Zo maakt Kastiop (meer dan 270.000 volgers op YouTube) zijn opwachting en brengt Twitch, in samenwerking met Gamegear, een flink aantal lokale streamers mee. Denk daarbij aan namen als Goed_Gamen, Lythes en Elloawendy.

Naast de influencers en streamers zakken ook heel wat bekende esporters af naar GameForce. Zo zijn er natuurlijk de GameForce Masters, met de beste spelers in League of Legends, CS:GO en Rocket League. Ook mCon esports en Sector One, twee van de grootste esportsorganisaties in de Benelux, brengen hun spelers mee. Voor de FIFA-fanaten is de aanwezigheid van Stefano Pinna (vice-wereldkampioen FIFA) dan weer een leuke verrassing.

En meer

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de nieuwste games, zoals Luigi’s Mansion 3, Doom Eternal, Darksiders Genesis en veel meer. Ook retrogames en arcadeklassiekers krijgen hun plek op GameForce. Er zijn ook heel wat randactiviteiten, zoals laser tag, cosplaywedstrijden, airsoft en de verkoop van merchandise en hardware aan de scherpste prijzen. Wie een beetje geluk heeft, kan dan weer naar huis met een van de vele prijzen die worden weggegeven door de standhouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.