De grootste dino expo ooit komt naar Brussel!

Op 20 mei openen de gigantische deuren van wat de grootste dino expo ooit wordt: Expo Dino World. De bezoekers komen oog in oog te staan met meer dan 60 levensechte, geanimeerde dinosaurussen. Deze nieuwe topexpo is zowat twee keer zo groot als de vorige versie die in 2013 plaats vond. De expo neemt je 65 miljoen jaar mee terug in de tijd, naar een wereld waarin de meest fantastische wezens over de aarde heersten.

Tickets te koop vanaf dinsdag 14 maart om 10 uur!


Welkom in de wereld van de gigantische reuzen!

Maak een sprong terug in de tijd naar een verloren wereld uit onze geschiedenis. Je waant je heel klein in het gezelschap van deze gigantische reuzen. Je zult overweldigd worden door de grootte en het gebrul van de Triceratops, de Brachiosaurus en de befaamde Tyrannosaurus. Ontdek de ongelofelijke gestalte van de Pteranodon en vergelijk je voetafdruk met die van een jonge Diplodocus.

Volwassenen toegelaten

De expo is ontworpen voor kinderen en vertelt hen het verhaal van het ontstaan en de ontwikkeling van het leven op aarde. Met hun audio guide in de aanslag en een interactief ludiek parcours ontdekken ze het mysterie van het verschijnen en het verdwijnen van de grote Saurussen op onze planeet. Dankzij replica’s van fossielen leren ze hoe wetenschappers sporen van dinosaurussen hebben kunnen opgraven en bewaren.

De iguanodons van Bernissart

Ook in België werden dino’s teruggevonden. Op het einde van de 19de eeuw werd er 322 meter diep in de steenkoolmijn van Bernissart een dertigtal vrij volledige iguanodonskeletten ontdekt. Om dit stuk geschiedenis op Expo Dino World tot leven te brengen werkt MB Presents samen met het Museum voor Natuurwetenschappen. Liepen ze op twee of op vier poten? Behoorden ze allemaal tot dezelfde soort? Hoe zijn ze gestorven? Waar leefden ze? Na een bezoek aan de virtuele iguanodons op Expo Dino World, ken je de antwoorden op deze vragen. Rest dan enkel nog de authentieke skeletten te gaan ontdekken in het museum om een echte expert te worden.

Plan nu je bezoek aan de grootste dino expo ooit!

Wereldwijd lokte deze expo reeds meer dan 4 000 000 bezoekers in 20 landen. Deze zomer is Brussel de trotse gaststad! Tickets zijn te koop via www.expodinoworld.be vanaf dinsdag 14 maart, 10 uur.

PRAKTISCHE INFO

Vanaf 20 mei 2017 in Paleis 2, Brussels Expo

Info en tickets: www.expodinoworld.be 

KOOP NU AL UW TICKETS VOOR UW VOORKEURDAG!

Toegangsprijzen*

Volwassenen: 15 €

Kids (3-18): 12 €

Familiepakket: 48 € (Max 4 personen, 2 volw/2 kids of 1 volw/3 kids)

XL Familiepakket: 65€ (Max 6 personen, 2 volw/4 kids of 1 volw/5 kids)

*Verzendingskosten niet inbegrepen.

Info over groepsbezoeken: groups@expodinoworld.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.