De Grietjes presenteren ‘GEEF JE NU MAAR OVER’

2016 staat bij De Grietjes gelijk aan een nieuwe, frisse start. En natuurlijk hoort daar een nieuwe single bij! 
 
Once upon a time… gingen Isabelle A en Anneke van Hooff op zoek naar een nieuw Grietje… en kwamen in hun zoektocht al snel Esther Sels tegen op hun pad. Deze Vlaamse schone is geen onbekende. Als tiener won Esther de Soundmixshow en in 2007 werd ze tweede in Idool. Zelf nam ze ook enkele singles op en bracht in 2008, samen met Gene Thomas, het gordellied ‘Geef Kleur’ uit.
 
Midden januari doken De Grietjes met een volledig nieuw team de studio in bij Christophe Severs – jawel, de zoon van de sympathieke Paul Severs – om hun nieuwe single: ‘Geef je nu maar over’ op te nemen. Het resultaat is een leuke pompende versie van één van de grootste hits van de Dolly Dots uit 1983‘Love me just a little bit more’. De Dolly Dots stonden met deze wereldwijde hitsong maar liefst 12 weken in de hitparades. De Dolly Dots en de originele uitgevers gaven De Grietjes met heel veel plezier hun volledige zegen en goedkeuring om deze song nieuw leven in te blazen. Een mooier compliment kan je niet krijgen! 
 
Na de opnames bij Anne Royal en de vele lovende reacties, zijn we er dan ook zeker van dat ‘Geef je nu maar over’ zal blijven hangen. Meezingen is toegestaan! 
 
En De Grietjes hebben nog een nieuwtje klaarstaan! Met grote trots stellen ze je – naast de nieuwe single – ook de bijhorende clip voor:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here