De gouden schoenlepel van The Golden Voice bij VIER

©sbs belgium

Frans Billen uit Hasselt had een filmmuseum en heeft een aantal stukken uit zijn collectie geselecteerd om aan onze vier oplettende dealers te presenteren. De hoed en de wandelstok van Charlie Chaplin, de gouden schoenaantrekker van Frank Sinatra, de hoed van JR (Larry Hagman) uit Dallas en de mondharmonica van Toots Thielemans. Hij wil graag 100.000 Euro voor zijn verzameling. En de dealers voelen meteen dat Frans durft onderhandelen…My Way

©sbs belgium
©sbs belgium

of no way…

Nikki heeft een couturejurk mee van de excentrieke Ann Salens, beschouwd in de modewereld als voorloopster van de Antwerpse zes. Haar grootste succes was de franjejurk. Het grote publiek leerde haar kleding kennen dankzij de legendarische Ann Christy. Nikki was zelf model voor Ann Salens in de jaren zeventig.

Roger verkoopt een Decap orgel uit 1977 van acht meter breed en bijna drie meter hoog. Roger is vierde generatie in het orgelbedrijf dat Aloïs Decap in 1902 oprichtte en hij wilt toch een stevige 50.000 euro voor het stuk. En Yorik heeft een 106-delig bestek bij van Arne Jacobsen uit 1957, dat hij nog maar twee weken geleden op de kop tikte op een rommelmarkt. Hij betaalde het twintig euro en hij wilt er 4000 euro voor. Winstmarge op kop in Stukken van Mensen, Dinsdag om 21.30 op VIER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.