De Buurtpolitie blaast tien kaarsjes uit

De Buurtpolitie

‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ mag enkele virtuele kaarsjes uitblazen, want de scripted realityreeks is al aan haar tiende seizoen toe. Hoe het Antwerpse korps kleine of grote criminaliteit bestrijdt, is fel in trek bij de Vlaamse kijker. Gemiddeld 450.549 mensen volgden het voorbije seizoen de belevenissen, arrestaties en onderzoeken van het team op de voet. In deze tiende editie doet Charlotte De Groof (in de rol van hoofdinspecteur Lotte Vissers, die al parttime aan de slag ging in seizoen 9) nu haar intrede als de fulltime partner van Andy Peelman, die inspecteur Koen Baetens vertolkt.

Maar zij twee alleen kunnen niet de veiligheid van alle burgers garanderen. Rechercheurs Eric (Manoe Frateur) en Brigitte (Ilse La Monaca) worden ingeschakeld als het menens is. Robin (Henny Seroeyen) en Tom (Tim Ost) vormen het speciale interventieteam, dat de gevaarlijke acties voor haar beurt neemt, en inspecteurs Floor (Ianthe Tavernier), Femke (Dorien Reynaert), Obi (Johan Kalifa Bals) en Aziz (Souliman De Croock) staan altijd stand-by om op patrouille of interventie te gaan. Onthaalbediende Patrick (Eric Peeters) is de man en stem van het volk, en commissaris Roger (Willy Herremans) ziet erop toe dat het korps alert en gedreven blijft.

Een kameel, een tijger, een smartphone stelende buizerd, een filmset die wordt opgeschrikt door een shooting, een miraculeuze verschijning van Jezus en de commissaris die ontvoerd wordt… De Buurtpolitie heeft het allemaal in petto dit tiende seizoen.

#debuurtpolitie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.