De 24 Uur van Studio Tarara start bij Vtm

Studio Tarara
©Medialaan

Wie is er bij Studio Tarara van het dak gesprongen? Wiens mysterieuze dood wordt nu al wekenlang onderzocht door agent Pascal (Boris Van Severen)? Het is alvast niet Ricky Bolsens(Koen De Graeve). Aan het eind van aflevering 6 werd duidelijk dat Ricky Bolsens tussen de aanwezigen staat terwijl het pakket het terrein van de studio op sporen onderzoekt.

Ricky zit nog altijd in een ontwenningskliniek om van drugs en alcohol af te kicken. Zijn therapeut (Bruno Vanden Broecke) boekt maar schoorvoetend resultaat. Met Ricky in rehab kan Christine (Janne Desmet) niet anders dan Jean Van Hoof (Peter Van den Begin) terug halen voor de belangrijke benefiet ‘De 24 Uur van Tarara’ ten voordele van Levenslijn. Vierentwintig uur lang worden er in de studio sketches gespeeld voor het goede doel. Zelfs VTM NIEUWS doet live verslaggeving, want Jean Van Hoof is ook peter van Levenslijn.

Babs verenigd met Jean

Heel het team staat dan ook onder druk. Zelfs kleedster Babs (Lauren Versnick) wordt opgetrommeld om mee te spelen in de sketches, tot groot plezier van Jean. Hij heeft haar eerder al een rolletje in een film bezorgd, een carrièreduw waarvoor Babs heel wat intimiteiten moest slikken. Sandra (Ruth Beeckmans) blijft haar tegenspeler dan ook vol argwaan in de gaten houden. Opnameleider Glenn (Jonas Vermeulen) is in alle staten want na weken welles-nietes moet hij plotseling  alles in orde maken voor de al fel besproken Ananas-sketch.

VOORLAATSTE AFLEVERING VAN STUDIO TARARA, OP DINSDAG 19 MAART OM 20.35 BIJ VTM

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.