Davy Gilles speelt musicalster ten huize Sheffield in The Nanny

Ook dit seizoen imiteert ‘Tegen De Sterren op’ weer een comedy klassieker, met een geheel eigen versie van ‘The Nanny’ op woensdag 10 februari 2016. Gesneden koek voor Ella Leyers die zich helemaal uitleeft in de rol van Nanny Fine met haar overweldigende lach én sappige accent. Broadway producer Maxwell Sheffield (Guga Baúl) haalt de Vlaamse musicalster Davy Gilles (gastoptreden van de echte Davy) naar New York en wil dat hij het naar zijn zin heeft. Wanneer Davy huize Sheffield betreedt, staat Miss Fine te springen om met hem uit te gaan. Maar ze is niet alleen: ook haar moeder Sylvia (Nathalie Meskens), CC Babcock (Tine Embrechts), Niles (Ivan Pecnik) én Yetta (Clara Cleymans) zijn meer dan geïnteresseerd in de knappe verschijning.

Get Ready is back! Glenn (Ella Leyers), Jimmy (Guga Baúl), Koen (Chris Van Espen) en JM (Ivan Pecnik) steken speciaal voor het Tegen de Sterren Op-publiek hun grootste hit ‘Laat’ in een gloednieuw jasje, getiteld, ‘Droog Zaad’.

En na een nostalgisch Get Ready-optreden, is het op 10 februari ook hoog tijd voor een ABBA-reünie. Benny (Chris Van Espen), Björn (Jonas Van Geel), Agnetha (Nathalie Meskens) en Anni-Frid (Tine Embrechts) komen naar België en zingen over ons Eurosong-verleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here