Dana Rexx brengt Vaya Con Dios terug

DANA REXX
©Buzzard
Nadat Diviide het nummer ‘Like I Love You’ van Lost Frequencies remixte en hem tijdens zijn live show ondersteunde op het podium op Tomorrowland, vestigt het producersduo nu hun aandacht op het laatste nummer van Dana Rexx en levert een drum & bass-renditie met een neo-80s getinte vibe af, die meteen dienst doet als ‘radio edit’ voor Dana’s versie van ‘Time Flies’.

Deze remix/radio edit toont weer een andere dimensie van de recentste song van Dana Rexx, die de klassieker van Vaya Con Dios nieuw leven inblaast.

“Vaya Con Dios was één van de eerste Belgische artiesten die ik als tiener ontdekte, die in het Engels zong en internationaal toerde. Ik wilde ‘Time Flies’ zelf interpreteren omdat de emotie van het nummer mij altijd sterk heeft aangesproken. Het feit dat je enkel op jezelf kan rekenen en dat alles opeens kan veranderen, is iets dat ik op heel jonge leeftijd leerde.”
– Dana Rexx –
Dana werd geboren in België, maar verhuisde in haar prille jeugd naar Griekenland. Als buitenbeentje zocht ze al snel haar toevlucht in de muziek en kon zo haar eigen wereld rondom zich opbouwen. Nadat ze terugkeerde naar België, maakte Dana op 10-jarige leeftijd haar TV zang- en dansdebuut in Tien om te Zien, de Mini Playback Show en in videoclips. Op haar 14de werd ze zangeres van een lokale coverband en als 17-jarige bemachtigde ze een residentie als DJ in een nachtclub in het Antwerpse.  Ze zong live tijdens haar sets en organiseerde ook zelf een aantal grote raves, terwijl ze haar studies afmaakte.

Nu keert Dana terug naar haar roots als zangeres en geeft ze aan haar fans terug wat haar redding was: de kracht van muziek. Dana’s missie is om ieders innerlijke krijger naar buiten te brengen, terwijl ze je transporteert naar een wereld waar mensen vrij zijn om hun ongelimiteerd potentieel te doen ontplooien en hun dromen na te streven.

‘Time Flies’ is de eerste single uit een reeks nieuwe releases, vergezeld van een live show, die gevolgd zullen worden door een debuutalbum in 2020.
‘Time Flies’ (Diviide remix), de nieuwe single van Dana Rexx, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

WEBSITE: www.danarexx.com
INSTAGRAM: instagram.com/danarexx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.