Crammerock lost vierde grote naam: Bazart

Het hoge woord mag eruit: Bazart komt op vrijdag 6 september naar Crammerock. Daarmee is, naast The Vaccines, Black Box Revelation en Goose een vierde grote naam bekend van de straffe line-up van Crammerock 2019. De voorverkoop begint over 9 dagen, op zaterdag 25 mei, om 14 uur om precies te zijn.


Bazart zette drie jaar geleden al een eerste keer Crammerock in lichterlaaie. De band van Matthieu Terryn, Oliver Symons en Simon Nuytten was toen als een komeet doorgebroken en speelde meteen op àlle grote festivals. Overal waar de groep neerstreek, werd “liever snel naar de hel dan traag naar de hemel” luidkeels meegezongen.

Anno 2019, na de release van “2”, blijkt dat Bazart een blijver is. Hun tweede album werd lovend onthaald door pers en publiek. Singles “Grip (Omarm me)” en “Onder ons”, de geslaagde samenwerking met Eefje De Visser, zijn nu al klassiekers.

Eerder dit jaar keerde de groep terug naar de Ancienne Belgique – de plaats waar hun succes écht begon – voor twee uitverkochte optredens. Deze zomer keren ze ook terug naar Crammerock. “Is er plaats voor mij?” vraagt Matthieu Terryn in hit “Chaos”. Op Crammerock is er zéker plaats voor Bazart.

Voorverkoop
Festivalgangers die na de bekendmaking van The Vaccines, Black Box Revelation, Goose Nonstop en nu ook Bazart tickets willen kopen voor de 29ste editie van Crammerock, moeten alvast zaterdag 25 mei in hun agenda noteren. Om 14 uur gaat dan namelijk de voorverkoop van start. Dit jaar is die voor het eerst exclusief online. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen acht jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

Omdat Crammerock zich ook dit jaar weer wil onderscheiden met lage ticketprijzen, houden we de prijzen van vorig jaar aan: 60,32 euro voor een weekendticket (€58 basis + €2,32 servicekosten) en 38,48 euro voor een dagticket (€37 basis + €1,48 servicekosten).

Daarmee geeft Crammerock de festivalbezoeker weer gegarandeerd waar voor z’n geld, want ook dit jaar komen er weer zo’n 50 top-acts uit de rock, pop, dance, elektro en hiphop naar Stekene. De komende weken zal de festivalorganisatie nog een pak namen bekendmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.