Coca-Cola Summer Movies geeft de officiële aftrap van de filmzomer op 24 juni!

Geniet van heel wat animatie en de beste zomerfilms nog voor de vakantie begint !


De filmzomer start goed en wel op vrijdag 24 juni met de derde editie van de Coca-Cola Summer Movies. Een ganse dag vol zomerse topfilms in heel België. Je krijgt niet alleen de kans om in exclusieve avant-première de meest langverwachte films van het seizoen te ontdekken. Maar ook alle andere films op de affiche worden ingeleid met een feestelijk voorprogramma in een bioscoop bij u in de buurt.

In maar liefst 22 Belgische bioscopen zullen er de hele dag lang allerhande animaties, spelletjes en cadeautjes zijn voor iedereen. Dit is alvast de lijst van de meefeestende bioscopen: Kinepolis Hasselt, Antwerpen, Brugge, Oostende, Kortrijk, en Leuven maar ook Utopolis Turnhout, Mechelen en Cityscope Roeselare ; verder ook Kinepolis Brussel & Luik, Imagibraine, Imagix Bergen en Doornik, Cinema Eldorado, Cinema Stuart, Cinema Wellington, Cinepointcom Charleroi en Verviers.

Voor het volledige programma is het wachten tot 15 juni Maar van 18 mei tot 14 juni vindt er al een interactieve wedstrijd plaats op Facebook over die topfilms die in avant-premièrete zien zullen zijn tijdens de Coca-Cola summer movies.. Wie kan er nu al de titels van de langverwachte films achterhalen ?!?

De Coca-Cola Summer Movies : de officiële aftrap van de filmzomer op 24 juni!

Meer informatie via www.cocacolasummermovies.be

https://www.facebook.com/FRCocaColaSummerMovies/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.