CIRQUE FRERE FRERE brengt het paardentheater CAIN EN ABEL

Na een geslaagde voorstellingenreeks van ‘Don Quichote’ keert Paardentheater Cirque Frère Frère terug naar Oudenaarde om hun nieuwe productie ‘Cain & Abel’ in premiere te brengen.
Cain en Abel gaat over twee broers die eind negentiende eeuw een afspanning erven van hun vader en over de broederstrijd die hierrond ontstaat.

Cirque Frère Frère brengt een unieke mix van teksttheater, spectaculaire paardenacts, live muziek en spektakel.

Het publiek zit of op tribunezitjes of aan cabarettafeltjes per vier, waarbij men tijdens de voorstelling bediend wordt van wijn en fingerfood.

Het paardentheatercollectief ‘Cirque Frère Frère’ bouwde opnieuw een oude fabrieksloods in Oudenaarde om tot circustheater met zandpiste en sluit met hun concept aan bij de negentiende-eeuwse circustheatertraditie om paardenpantomimes te maken van de grote verhalen.

Het stuk ‘Cain en Abel’, in een vrije bewerking van Dietrich en Bernd Verzele en in regie van John Lammertijn, gaat over bedrog, goedgelovigheid en vooral over de liefde in al zijn facetten.
De unieke combinatie van theater, paarden, livemuziek, de cabaretopstelling en de speciale locatie zorgt voor een aparte beleving voor de bezoeker.

Verdere info:

Voorstellingen op 6, 7, 8, 13,14 en 15 oktober 2017

Voorstellingen op vrijdag en zaterdag starten om 20u – deuren om 19.00u.
Voorstellingen op zondag starten om 18u – deuren om 17.00u.

Locatie: Oude busloods Blekerijstraat – Coupure

Tickets: €18 (tribunezitje)
€160 per vier personen, inclusief catering (syteem cirque à table)

Tickets en info: www.cainenabel.be

Cirque Frère Frère

Paardentheater Cirque Frère Frère is ontstaan vanuit de dadendrang van twee broers die samen theater willen maken in een apart kader en vanuit hun eigen specifieke invalshoek:

Dietrich is ruiter, africhter, lesgever paardrijden en Horse Master voor verschillende nationale en internationale film-, televisie- en spektakelproducties.
Bernd is clown, acteur, regisseur, muzikant en artistieke duizendpoot en speelde in verschillende theaterstukken en spektakels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.