Cirque du Soleil stelt voorstellingen CORTEO in Antwerpen uit omwille van de coronavirus epidemie

Cirque du Soleil

In toepassing van het politiebesluit van 11 maart 2020, dat alle indoor evenementen met meer dan 1000 personen verbiedt en om de veiligheid van de toeschouwers en het team te verzekeren, heeft Cirque du Soleil in samenspraak met het Sportpaleis en het Stadsbestuur van Antwerpen beslist om de voorstellingen van CORTEO voorzien in de Lotto Arena van 12 tot 22 maart 2020 uit te stellen. De nieuwe data zullen eerstdaags worden bekend gemaakt.

Procedure voor de tickethouders:
Alle aangekochte tickets voor de voorstellingen van CORTEO in Antwerpen blijven geldig. De tickethouders moeten hun tickets bijhouden. Ze zullen persoonlijk gecontacteerd worden door Tele Ticket Service van zodra de nieuwe data alsook de terugbetalingsprocedure bekend zijn.

Cirque du Soleil houdt eraan zich te excuseren voor elk ongemak veroorzaakt door deze beslissing, als gevolg van omstandigheden buiten de wil om van de organisatie. Het team van Cirque du Soleil dat de tournees inplant zorgt ervoor dat de nieuwe data zo snel mogelijk kunnen bevestigd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.