Cherry Moon keert na zes jaar terug naar oorspronkelijke locatie

Cherry Moon
©The Moon Events

De legendarische club Cherry Moon keert, na de sluiting in 2013, terug naar hun oorspronkelijk pand voor een onvergetelijk feest. De eventorganisatie Cherry Moon organiseerde na de sluiting nog verschillende grote party’s doorheen het land. Nu willen ze met hun voormalige residents en veelgevraagde guests uitpakken door geest en lichaam terug samen te brengen op de plek waar het in 1991 allemaal begon. Het gebouw wordt momenteel omgevormd tot de nieuwe eventhal Radar in Lokeren.

De club, de legende

Cherry Moon was een van de meest legendarische clubs uit België. Van 1991 tot 2013 trokken ze de beste DJ’s naar hun club en lieten ze ieder weekend de zaal volledig vollopen. Wereldbekende artiesten zoals Carl Cox, Deadmau5, Laurent Garnier, Moby, Jeff Mills en Dave Clarke stonden achter de Cherry Moon-draaitafels. Het is dan ook geen wonder dat clubbers vanuit alle uithoeken van België én zelfs vanuit Frankrijk, Nederland en ver daarbuiten, afzakten naar Lokeren voor enkele memorabele nachten.

Na de officiële sluiting in 2013 besloot DJ Quincy in samenwerking met Café Charlatan en in dialoog met oprichter Rudy Pincé, de feesten opnieuw een boost te geven op verschillende locaties. De vele reünies en epische feesten waren steeds een succes en 100% uitverkocht. Daarnaast hostte Cherry Moon een sold-out stage op Fantasia Festival én 3 sold-out stages, waaronder 2 keer de mainstage, op de Lokerse Feesten.

Return to Homebase

Op zaterdag 14 september nodigt Cherry Moon zowel special guests als voormalige resident DJ’s uit in de kersverse eventhal ‘Radar’. Op de line-up staat Insider aka Tyrome die een live set brengt, Cherry Moon Trax bekend van hun track ‘The House of House’, Zzino van ‘Reload Records’, Michael Forzza die menig dansbenen in beweging krijgt met zijn hit ‘Kahana’, Jaydee bekend van zijn houseplaat ‘Plastic Dreams’ en Boccaccio-resident Olivier Pieters. Residents uit de glorieperiode, DJ Ghost en Youri Parker zijn ook van de partij. Dave Davis, Zolex, Dimitri Cooman, Mike Thompson & Alain Faber en Quincy maken de line-up compleet.

VOLLEDIGE LINE-UP:

Guests

Insider aka Tyrome Live

Cherry Moon Trax

Zzino (Silo, Reload Rec)

Michael Forzza (Kahana)

Jaydee (R&S rec / NL)

Olivier Pieters (Boccaccio)

 

Residents

Dj Ghost

Youri Parker

Dave Davis

Zolex

Dimitri Cooman

Mike Thompson & Alain Faber (zaal 2 / Foyer legends)

Quincy (zaal 2)

 

TICKETS

Regular ticket: €20
Limited House of House ticket: €42
(includes limited & signed vinyl “house of house & “let there be house”)

Tickets zijn te verkrijgen in de ticketshop via: www.cherrymoon.com

INFO

Zaterdag 14 september
21:00 – 06:00

Eventhal Radar
Gentse Steenweg 144, 9160 LOKEREN

www.radarbelgium.be
www.facebook.com/events/177892983095155/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.