Charles Aznavour klaar voor feestje in België

De jaren lijken maar geen vat te krijgen op legendarisch chansonnier Charles Aznavour. De ondertussen 92-jarige Frans-Armeense wereldster stond de afgelopen maanden op de planken in oa Tokio, Barcelona, Marbella en Trélazé (Frankrijk), treedt op 14 september op in Verona, trekt in oktober de Atlantische Oceaan over om te gaan concerteren in New York, Boston, Montreal, Miami en Los Angeles, om daarna op 4 december 2016 neer te strijken in de Antwerpse Lotto Arena voor het langverwachte Belgische afscheidsconcert!

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 5 juni 2016, maar moest toen wegens productionele redenen uitgesteld worden. Sommigen dachten dat, gezien zijn gezegende leeftijd, het om een definitief afstel zou gaan, maar dat is dus duidelijk buiten de werklustige levende legende gerekend. In een videoboodschap vanuit zijn buitenverblijf in het zuiden van Frankrijk, richt een stralende en energieke Charles Aznavour zich tot zijn Belgische fans en nodigt hen uit om samen met hem een feestje te komen bouwen op 4 december in Antwerpen.

Charles Aznavour in Concert’ op zondag 4 december 2016 om 20u in de Lotto Arena te Antwerpen, een niet te missen trip doorheen een stukje tijdloze muziekgeschiedenis! Tickets voor deze historische avond via 070/345.345 (max. €0,30/min.) of www.teleticketservice.com .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.