CAVALLUNA – World Of Fantasy zet mooiste paardenspektakel neer in Antwerpen

Cavalluna

In Antwerpen ging onder grote belangstelling CAVALLUNA – World Of Fantasy in première. Ook deze Bekende Vlamingen waren zaterdagmiddag van de partij met hun partners en gezin: Natalia, Marlène de Wouters, Dorien Reynaerts (De Buurtpolitie), Loes Van den Heuvel, Martine Jonckheere, Danni Heylen, Gunther Levi, Andy Peelman en CAVALLUNA-ambassadrice Griet Vanhees.


Sfeerbeelden CAVALLUNA – World Of Fantasy


Europa‘s populairste paardenshow

Europa‘s populairste paardenshow is er weer en staat in de startblokken voor zijn tournee doorheen 34 steden, de grootste tournee tot nu toe. Het populaire showformat werd in juni 2018 omgedoopt tot CAVALLUNA, gezien de groeiende kwaliteit van de show, de uitgewerkte enscenering en de steeds grotere internationale uitstraling. Het volledige team blikt dan ook tevreden vooruit naar de start van de tournee in oktober 2018.

“Met CAVALLUNA concentreren we ons op wat wij al vele jaren als de beste kunnen: onvergetelijke shows in Europese arena’s opvoeren met veel passie en liefde voor paarden. Shows die het hart
van elke toeschouwer beroeren”, verklaart directeur Johannes Mock-O’Hara de nieuwe naam. “Met deze nieuwe naam vieren we ons nieuwe hoofdstuk en scheppen we duidelijkheid bij de toeschouwers.”

Van oktober 2018 tot juni 2019 reist het nieuwe programma getiteld ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ van Antwerpen tot Zürich en bezoekt onderweg meer arena’s dan ooit tevoren. De reeds bekende steden, waar op de vaste data wordt opgetreden, worden aangevuld met onder meer Rotterdam, Graz, Innsbruck en Rostock. “Het is de grootste en duurste tournee uit onze geschiedenis“, verheugt Johannes Mock-O’Hara zich op de nieuwe productie. “Ik ben bijzonder trots op het hele team: we hebben niet alleen 15 jaar ervaring met succesvolle paardenshows, maar ook de passie om mensen te beroeren en te inspireren. Dat is vooral dankzij onze populaire rijteams, de teams rond Luis Valença, Bartolo Messina, Sebastián Fernández, de trickruiters van de Hasta Luego Academy en talrijke spectaculaire nieuwe aanwinsten zoals Claus Luber en onze eigen paardenmanager Kenzie Dysli.” Die laatste is bij het grote publiek gekend voor haar rol in de Ostwind-films.

‘World of Fantasy’ neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld die de werkelijkheid overstijgt, waarin zijn diepste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverende droomwouden en fantastische wezens leert hij de mooie Naia kennen, die hem meeneemt op een reis door haar wonderlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje naar zijn vertrouwde leven mee wil nemen, moet hij een zware opdracht uitvoeren: hij moet leren het lot te vertrouwen om zijn wensen te laten uitkomen. Zal Tahin erin slagen om het geluk te vinden, ondanks de grote verschillen tussen beide werelden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.