Canvas | Muziekspecial : 20ste editie Humo’s Rock Rally

©vrt

Op zondag 10 april vindt in de AB de finale plaats van de 20ste editie van Humo’s Rock Rally.  Naar aanleiding van dat jubileum maakte Canvas een muziekspecial over de roemruchte tweejaarlijkse wedstrijd voor rockbands.

Daarin blikken vijf iconische ex-winnaars terug op bijna vier decennia Rock Rally : Stijn Meuris (Noordkaap), Joost Zweegers (Novastar), Mauro Pawlowski (Evil Superstars), Bent Van Looy (Das Pop) en Dave Martijn (Goose). Ze halen herinneringen op aan hun eigen Rock Rally-avontuur, maar vertellen ook over andere edities en deelnemers, en nemen ook de huidige lichting onder de loep

Stijn Meuris en Joost Zwegers volgen Humo’s Rock Rally na al die jaren nog altijd op de voet. Ze rijden samen naar een preselectie van de huidige editie, in Genk, terwijl ze demo’s beluisteren in de auto. Welke deelnemers kunnen hen bekoren? En welke kandidaten zakken niet door de mand, wanneer ze 15 minuten en drie nummers lang het beste van zichzelf geven op het podium, nog altijd dé plek waar het in Humo’s Rock Rally moet gebeuren.

Humo’s Rock Rally 1978-2016: vrijdag 8 april om 22.45 u. op Canvas en canvas.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.