Campus 12 voor de eerste keer op De Grote Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow
©Studio 100

Binnenkort barst het grootste muziekfeest van het jaar weer los in het Sportpaleis: de enige echte Grote Sinterklaasshow! Dit jaar zal Campus 12, bekend van de nieuwe Ketnet-reeks, voor het eerst te zien zijn tijdens deze onvergetelijke show. Fans kunnen voor de eerste keer de cast zien optreden met een 12-koppig koor. Campus 12 zal enkele nummers brengen uit hun nieuwe album, dat vorige week verschenen is.

Campus 12: “Precies drie maanden na de start van Campus 12 zullen we in het Sportpaleis staan… we kunnenhet bijna niet geloven. We voelen gezonde zenuwen voor die eerste keer, maar kijken er vooral enorm naar uit. Samen met het koor zingen voor zo veel mensen, belooft een heel bijzonder moment te worden.”

Naast Campus 12 zijn er heel wat vertrouwde Studio 100 helden te bewonderen. Hanne, Klaasje en Marthe van K3 en Mega Mindy zijn weer van de partij. Maar ook de Nachtwacht, Samson en Gert, Piet Piraat en Kabouter Plop verwelkomen Sinterklaas. Het belooft weer een uniek feest te worden.

De Grote Sinterklaasshow
Op 1 en 2 december 2018
Sportpaleis Antwerpen
Tickets en info www.studio100.com
Campus 12 ging op Ketnet van start op 3 september en is dagelijks te zien van maandag tot en met donderdag, met marathons in het weekend. Extra online content vind je op het YouTube-kanaal van Ketnet.

Campus 12 is een spannende reeks vol muziek, over de wereld van het boksen en het mysterieuze universum van de alchemie.

Op vrijdag 2 november kwam hun eerste cd uit: Campus 12. De cd is ingezongen door het koor dat ook in de serie te zien is. Op de cd staan de nummers die in de reeks te horen zijn, in verschillende versies. Beluister de cd nu: http://smarturl.it/campus12

Verhaal
Stoere bokser Noah De Smidt ziet zijn tweelingzus Bo op mysterieuze wijze verdwijnen. Hij lijkt de enige te zijn die zich Bo nog herinnert, maar dat is buiten Sam gerekend; een jonge DJ die ook in boksclub Campus B vertoeft, maar niet bepaald Noahs beste vriend is. Samen gaan de twee op zoek naar het uitgewiste meisje. Hun zoektocht leidt naar het theater van de rivaliserende familie Vincke en de jongens kunnen niet anders dan het koor te infiltreren. En dat is slechts het topje van de ijsberg…
Cast
Noah De Smidt – Jasper Heyman
Ward De Smidt – Mathias Sercu
Louise Vincke – Nina Rey
Celeste Vincke – Hilde De Baerdemaeker
Sam – Lennart Lemmens
Emilie  – Jelisa van Schijndel
En ook nog: Hanne (Naomi Janssens), Frederik (Pieter Casteleyn), Bo (Lisa Gerlo)  en Dante (Bünyamin Yürük)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.