Campus 12 komt met allereerste single “Give it all”

Campus 12

Op woensdag 26 september presenteerde Campus 12 hun allereerste single: “Give it all”.

“Give it all” is de generiek van deze nieuwe Ketnet-reeks en wordt gezongen door het koor dat ook in de serie te zien is.

Ook heel fijn voor de iets oudere generatie, want de nummers in de reeks zijn bekende Studio 100 nummers in een nieuw, Engelstalig jasje. Zo is “Give it all” gebaseerd op “Vrije Val” van Spring. Op vrijdag 28 september komt de bijhorende clip uit. De eerste cd vanCampus 12 komt uit op 2 november 2018. Het nummer is hier te beluisteren.

Campus 12 ging op Ketnet van start op 3 september en is dagelijks te zien van maandag tot en met donderdag, met marathons in het weekend. Extra online content vind je op deYouTube pagina van Ketnet.

Campus 12 is een spannende reeks vol muziek, over de wereld van het boksen en het mysterieuze universum van de alchemie.

Verhaal

Stoere bokser Noah De Smidt ziet zijn tweelingzus Bo op mysterieuze wijze verdwijnen. Hij lijkt de enige te zijn die zich Bo nog herinnert, maar dat is buiten Sam gerekend; een jonge DJ die ook in boksclub Campus B vertoeft, maar niet bepaald Noahs beste vriend is. Samen gaan de twee op zoek naar het uitgewiste meisje. Hun zoektocht leidt naar het theater van de rivaliserende familie Vincke en de jongens kunnen niet anders dan het koor te infiltreren. En dat is slechts het topje van de ijsberg…

Cast

Noah De Smidt – Jasper Heyman

Ward De Smidt – Mathias Sercu

Sam – Lennart Lemmens

Louise Vincke – Nina Rey

Celeste Vincke – Hilde De Baerdemaeker

Emilie  – Jelisa van Schijndel

En ook nog: Hanne (Naomi Janssens), Frederik (Pieter Casteleyn), Bo (Lisa Gerlo)  en Dante (Bünyamin Yürük)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.