Callas in concert Hologram Tour in november 2019 in België

Maria Callas
Meer dan veertig jaar na haar overlijden konden fans van Maria Callas in november vorig jaar, tijdens een uitverkocht concert, de diva opnieuw aan het werk zien op de planken van BOZAR in Brussel, dankzij een levensecht hologram. Het virtuele concert oogstte unaniem succes bij recensenten, zelfs de meest kritische. Anderhalf uur lang beroerde de beroemde zangeres haar publiek met een recital met haar meest gevierde vertolkingen.
De grootste successen van Maria Callas kwamen weer tot leven in een buitengewone muzikale ervaring, mogelijk gemaakt door ultrarealistische digitale technologie en originele opnames die integraal geremasterd werden. De technologie, die de fysieke expressie van de zangeres tot in het kleinste detail weergeeft, is ronduit verbluffend, vooral omdat bij momenten ook een dialoog ontstaat tussen het meer dan 60-koppige symfonisch orkest.
Gezien de grote vraag bij het publiek plaatsen we in het najaar twee nieuwe voorstellingen op het programma: op 18 november in Brussel (BOZAR) en op 24 november in Antwerpen (Koningin Elisabethzaal).
De ticketverkoop zal op woensdag 3 april om 10u van start gaan via www.gracialive.be, de site van BOZAR Brussel en de Koningin Elisabethzaal Antwerpen alsook in alle Fnac winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.