Britt Bellens en Robbe Christiaens spelen de hoofdrollen in Ketnet Musical: Knock-out

Ketnet Musical
©VRT

Tijdens de finaleshow van Ketnet Musical op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in Ketnet Musical: Knock-out.

In de spannende finaleshow van Ketnet Musical, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper, beslisten Ketnet Musical-juryleden Tijl Dauwe, Stien Edlund, Redouan “Redo” Ait Chitt en special guest Gert Verhulst wie de sprekende hoofdrollen Liam, Anja, Lewis en Olli zullen spelen in Ketnet Musical Knock-out. Voor elke rol waren er nog twee kandidaten in de running, die tijdens het bootcamp werden geselecteerd en klaargestoomd voor de finale.

Voor de rol van de mooie en populaire ballerina Anja namen Britt Bellens en Emilie Elisabeth het tegen elkaar op. Robbe Christiaens en Jarko Bosmans streden voor de rol van de stoere bokser Liam. Leonie Van Gool en Yoni Van Ingelgem die in de running waren voor de rol van ballerina Olli moesten bewijzen dat ze de dansdiscipline ballet beheersen in een ballet-battle. Daarin werden ze begeleid en gecoacht door professioneel danseres Enora Oplinus. Amaury De Wilde en Nicolas Marsoul deden een gooi naar de rol van Lewis en namen het tegen elkaar op tijdens een hiphop-battle. Hierin werden Amaury en Nicolas bijgestaan door Salah en Saïd van hiphop-collectief SLM.

Britt Bellens, Robbe Christiaens, Leonie Van Gool en Nicolas Marsoul werden uiteindelijk gekozen en zullen vanaf 7 maart schitteren in de gloednieuwe Ketnet Musical: Knock-out, samen met 21 andere kindercastleden, Goele De Raedt en de cast van Campus 12. 

“Het was zo spannend dat ik eerst totaal niet door had dat ik echt de rol van Anja mocht gaan spelen, ik had het gevoel dat we nog steeds aan het repeteren waren. Als ik nu terugdenk aan de finaleshow dan krijg ik direct een lach op mijn gezicht. Het is echt een droom die uitkomt!”
Britt Bellens

“Ik had zo naar de finaleshow uitgekeken. Ik heb enorm veel zenuwen en slapeloze nachten gehad. Dat ik uiteindelijk de rol van Liam mag spelen is voor mij een droom die uitkomt.”
Robbe Christiaens

“Dit had ik stiekem gehoopt maar nooit verwacht, ik ben super blij dat ik de rol van Lewis mag spelen. De finale was zooo spannend, ik krijg er nog kippenvel van…”
Nicolas Marsoul

“Ik kon het eerst echt niet geloven! Ik dacht dat ik binnen de 5 minuten zou wakker worden uit mijn grootste droom!”
Leonie Van Gool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.