Britney Spears komt op 15 augustus naar Antwerpse Sportpaleis

Op 15 augustus 2018 komt Britney Spears voor een exclusieve Benelux-show naar België. Ze zal onder het motto ‘…. Baby One More Time’ probleemloos het Antwerpse Sportpaleis inpakken en na afloop trots ‘Oops – I Did It Again’ opperen. De ‘Princess of Pop’ zal er haar grootste hits presenteren in een wervelend optreden.

‘Britney: Piece of Me’ is een afspiegeling van haar spetterende Las Vegas-shows, die ze 250 keer opvoerde tussen december 2013 en december 2017. Haar residentie in Las Vegas was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.

Op haar zesendertigste kan het popicoon een indrukwekkend palmares voorleggen: negen reguliere albums (waarvan 7 platinum), zeven compilaties, 42 singles en een handvol duetten (onder andere met Rihanna, will.i.am en Giorgio Moroder). Tot op de dag van vandaag is ‘Oops – I Did it Again’ één van de snelst verkopende albums ooit.

Haar optredens zijn een streling voor het oog en een lust voor uw ledematen die schaamteloos zullen meebewegen op de vele aanstekelijke en verslavende grooves van Britney.

Met klassiekers als “Womanizer”, “Piece of Me”, “Baby One More Time”“Oops – I Did it Again”“Toxic”, “Everytime”, “Gimme More”, “I’m a Slave 4 You” en “Till The World Ends” zal ze 15 augustus letterlijk en figuurlijk in een onvergetelijke feestdag omtoveren en talloze fans naar de zevende hemel voeren.

De voorverkoop start op vrijdag 26 januari om 10u via greenhousetalent.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.