Brandweerman Sam redt het circus in Antwerpen en Gent

Na de succesvolle doortocht van Thomas De Stoomlocomotief, pakt Music Hall in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, ook volgend jaar opnieuw uit met een fantastische familievoorstelling voor de allerkleinsten én de allergrootsten. De kinderheld Brandweerman Sam, bekend van vtmKzoom, komt naar Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent! Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter geven het beste van zichzelf in de fonkelnieuwe voorstelling ‘BRANDWEERMAN SAM REDT HET CIRCUS’! Tickets & info: www.musichall.be

Het verhaal
Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te sturen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Praktisch
Zondag 12 februari 2017 – 15u – Stadsschouwburg Antwerpen
Zondag 5 maart 2017 – 15u – Capitole Gent
Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar
Duur: 60 minuten – zonder pauze
Tickets & info: www.musichall.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.