Boxy’s bezorgen Guga Baúl een energieboost… met meelwormen

©medialaan

BOXY & BOXY: AFLEVERING 4 OP DINSDAG 10 MEI 2016 OM 22.20 BIJ VITAYA …


Guga Bool. Guga Boel. Kuka Baul.” Op dinsdag 10 mei 2016 volgen Boxy en Boxy een bekende Vlaming met een moeilijk uit te spreken naam. “Guga Baúl, het klinkt als een artiestennaam”, besluit Stefan. “Of het is van een andere afkomst.”

Afgelopen weekend stond Guga nog in een afgeladen vol Sportpaleis met Tegen de Sterren Op Live, op dinsdag 10 mei heeft hij een afspraak met de Boxy’s in zijn favoriet café ’t Zeezicht in Antwerpen. De sfeer zit er meteen goed in, vooral wanneer Guga hen enkele imitaties laat horen. “Het lijkt of Urbanus van Anus met ons aan tafel zit”, reageren de broers. Guga neemt hen mee op sleeptouw en begint op de set van Tegen de Sterren Op. Daar wordt een persiflage van De Buurtpolitie opgenomen. Dat er een plezante sfeer heerst op de set, maken de Boxy’s aan den lijve mee.

Guga Baúl is niet enkel acteur, maar ook zanger. ’s Avonds treedt hij met zijn band Radio Guga op in Tessenderlo. In het busje op weg naar het cultureel centrum vuren Kristof en Stefan de ene vraag na de andere af op Guga en zijn bandleden. Eens backstage maken de Boxy’s de voorbereidingen van de show mee vanop de eerste rij. Van de soundcheck over de stemopwarming tot de kleine rituelen vlak voor het optreden. Voor ze het podium op moeten toveren ze nog een stevige maaltijd uit hun mouw. En daar voeren Kristof en Stefan een geheim ingrediënt aan toe: gedroogde meelwormen. Zo kan iedereen vol energie het podium op.

Vanuit de coulissen volgen de Boxy’s de show en die wordt gesmaakt. Ze dansen en springen, ook al kennen ze het repertoire niet. Na afloop krijgen Kristof en Stefan van enkele fans alleen maar lof te horen over Guga en zijn band. Een geslaagd optreden, waarvoor Guga en zijn band beloond worden met een late night snack.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.