Bonzai Music lanceert Bonzai Vape

Bonzai Vape

Bonzai, nog steeds het uithangbord van de Belgische dance scène in de wereld, houdt op 16 november een Retro Party in de Antwerpse Waagnatie. Dit wordt meer dan alleen een terugblik op de legendarische muziek die het muzieklabel van The Fly produceerde. Bonzai Records lanceert immers diezelfde dag een eigen Vape-lijn. Voor zijn op je tijd, daar was en is het Bonzai om te doen. Daarom kozen we bewust voor 100% biologische aromaten van een Belgisch Nederlands  producent.

Bonzai Vape

Alle smaken zijn zorgvuldig uitgekozen en gemaakt met de natuurlijke aroma’s van Fly Me2 Mars. Na bijna een jaar testen en voorbereiden bieden wij als eerste label en brand een alternatief aan voor de sigaret met Shake & vape short fill 60ml.

5 verschillende smaken: gaande van mango, tropical fruit, donut, Café Noir tot blueberry Vodka. Dus ook wat andere smaken dan die die je op dit moment regulier in de winkels vindt.

De Bonzai Vape Shake & Vape zullen verpakt worden in een flashy design dat, net als het label, refereert naar Japan met het logo van de ‘Rising Sun’.

Het worden zuivere smaken volledig conform de TPD 2 wetgeving en Reach conform. 5 verschillende vape Shake & Vape Mixen waaraan alle Bonzai fans hun hart kunnen ophalen.

Tokio Blue   :  Blauwe bessen met een frisse twist

Rising Sun  :  Mix van fruit aroma’s zoals mango en framboos

Katana Slice : Druiven met een extra fruitige mix.

Geisha Coffee : Koffie en gebak

White Ninja : Witte chocolade donut

Bonzai helpt z’n fans van de sigaret af!

Vanaf 16 november zijn de exclusief voor Bonzai ontwikkelde smaken voor het eerst verkrijgbaar in de betere speciaalzaken.

‘Hier in België wordt vapen soms nog wat in een slecht daglicht geplaatst maar in andere landen zoals bijvb. de UK zien ze er zeker de gezondheidsvoordelen van in. Daar worden deze producten zelfs helemaal terugbetaald door het ziekenfonds,’ vertelt Fly, bezieler van het Bonzai label en nu ook de Bonzai Vape producten. ‘Daarnaast hoorden we van Bart  –  vroegere dj. van de Barocci en nog steeds vriend van het label die nu vape producten verdeeld – dat de vaping community warm liep voor een gepersonaliseerd vape merk dat aansluit bij hun leefwereld’.

De Bonzai Vape producten worden officiëel gelanceerd op de Bonzai Retro party die op 16 november naar jaarlijkse gewoonte neerstrijkt in de Antwerpse Waagnatie. Daarna zullen ze verkrijgbaar zijn in de betere vape winkels die ons land op dit moment telt alsook in Frankrijk , de UK en Duitsland met nog meer internationale plannen naar de toekomst toe. Nederland zal nog even moeten wachten op de 10ml uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.