Bob Sinclar en Robbie Williams zetten ontmoeting om naar nieuwe single

Bob Sinclar
©Armada

Soms zijn het juist de toevallige ontmoetingen die tot iets magisch leiden. Aan de start van het schooljaar in Los Angeles werd Bob Sinclar uitgenodigd voor een liefdadigheidsevenement op de Franse middelbare school van zijn kinderen. Onder de deelnemende ouders was een zekere Robbie Williams, en tijdens deze atypische ontmoeting ver weg van studio’s, clubs en gigantische concerthallen waren alle elementen aanwezig voor een artistieke samenwerking tussen een dancemuziekster en een wereldbekend popicoon: ‘Electrico Romantico’.

Luister naar Bob Sinclar feat. Robbie Williams – Electrico Romantico

‘Electro Romantico’ staat niet alleen symbool voor de muzikale ommekeer die Bob Sinclar heeft gemaakt nadat hij de Europese radio vijftien weken lang domineerde met zomersingle ‘I Believe’, maar is ook een plaat die elk publiek gek weet te maken met een combinatie van explosieve grooves en disco-achtige vibes. Voeg daar de iconische, poppy vocalen van Robbie Williams aan toe en je weet dat het een plaat is die nogmaals duidelijk maakt waarom zij te boeken staan als de hitmachines van de 21ste eeuw.

Bob Sinclar
©Armada

Bob Sinclar, een van de legendarische figuren uit de internationale dancemuziekscene, produceerde een scala aan iconische House-hits gedurende zijn inmiddels bijna twintig jaar lange carrière. Met acht volwaardige albums, een sprankelende discografie met meerdere #1 hits en gouden/platina platen, en een non-stop tourschema met jaarlijkse shows op festivals als Carnaval de Rio, Tomorrowland en een jaarlijkse residentie in Pacha, Ibiza met zijn ‘Paris By Night’-concept, is het onmiskenbaar dat de invloed van deze Franse artiest door de hele dancemuziekindustrie gevoeld wordt.

Robbie Williams is zonder meer een van de grootste muzieksterren. Hij verkocht als soloartiest wereldwijd meer dan 77 miljoen albums, staat maar liefst zes maal in de Top 100 van bestverkopende albums in de Britse geschiedenis, en kan terugkijken op maar liefst veertien #1-singles. Ook op live-gebied is hij nog steeds een grootheid; hij treedt nog regelmatig op in ’s werelds grootste venues en won maar liefst achttien BRIT-awards, meer dan welke artiest dan ook in de de geschiedenis van de muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.