Blind Getrouwd krijgt vervolg bij Vitaya met Amerikaanse versie

©medialaan

Vorige week maandag kende Vlaanderen eindelijk de ontknoping van het liefdesexperiment Blind Getrouwd bij VTM. De koppels Jonas en Inge, Stijn en Nuria en Daisy en Geert beslisten toen of ze bij elkaar bleven of hun huwelijk na vijf weken beëindigden. Fans van het programma moeten niet op hun honger blijven zitten. Bij Vitaya trouwen er namelijk drie gloednieuwe stellen in Married at First Sight USA, de Amerikaanse variant van Blind Getrouwd. Vanaf 3 mei 2016 kan je elke dinsdagavond dus verder genieten van spannende eerste kennismakingen en pril liefdesgeluk.

Kan je via wetenschap je zielsverwant vinden? In het experiment Married at First Sight krijgen vier relatiedeskundigen vrij spel. Uit meer dan 7000 kandidaten stelden zij drie koppels samen, die op papier de perfecte match vormen. De drie samengestelde paren ontmoeten elkaar pas voor het altaar, enkele minuten voor hun jawoord. Ze trouwen dus letterlijk op het eerste gezicht. Na het trouwfeest en de huwelijksreis trekken de kersverse bruidsparen bij elkaar in en beginnen ze hun nieuw leven samen. Worden ze verliefd, volgt er een eerste kus of vallen de partners niet bij elkaar in de smaak? Na zes weken worden de koppels voor de keuze gesteld: blijven ze getrouwd of gaan ze uiteen?

AFLEVERING 1 OP DINSDAG 3 MEI OM 20.40: THE MATCHMAKING 

In de eerste aflevering geven de vier experts – sociologe Pepper Schwartz, klinisch psycholoog Joseph Cilona, seksuologe Dr. Logan Levkoff en humanist Greg Epstein – een inkijk in hun werkwijze. Hoe maakten ze een selectie uit de duizenden deelnemers en op basis waarvan stelden ze de drie matches samen? Ook de deelnemers komen aan het woord. Waarom gingen zij deze uitdaging aan? Uiteindelijk zullen drie vrouwen – Jaclyn, Davina en Jessica – en drie mannen – Ryan R., Sean en Ryan D. – in het huwelijksbootje stappen. Wie hoort bij wie?

MARRIED AT FIRST SIGHT USA, SEIZOEN 2 VANAF 3 MEI 2016 OM 20.40

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.