Binnenkort bij MAX – Jan & Anny: Hét Afscheidsconcert en documentaire

OmroepMAX 
©OmroepMAX 

Op zondag 1 december geven Jan en Anny een groot afscheidsconcert. Zing mee met hun grootste hits op donderdag 26 december om 18.05 uur op NPO 1. Op zondag 5 januari is de documentaire “Het is wat het is” – Het einde van Jan en Anny op de bühne te zien, waarin de gezamenlijke carrière van de twee Volendamse sterren wordt uitgelicht. De documentaire is op zondag 5 januari om 17.05 uur te zien op NPO 1.

Jan & Anny: Hét Afscheidsconcert – donderdag 26 december om 18.05 op NPO 1
In samenwerking met MAX geven The Original Voices of BZN, op zondagmiddag 1 december een speciaal afscheidsconcert in de Jaarbeurs in Utrecht. Het zangduo zal nog eenmaal hun grootste hits als Take Me To IbizaMon Amour, Lady McCorey ten gehore brengen. Ook zijn er gastoptredens van Ancora en het Volendams Opera Koor.

Voor het concert worden TV-opnames gemaakt, te zien op 26 december om 18.05 op NPO 1. Voor de opname op 1 december zijn nog kaarten beschikbaar. De opname bijwonen? Ga naar de site.

“Het is wat het is” – Het einde van Jan en Anny op de bühne – zondag 5 januari om 17.05 op NPO 1
Naast het afscheidsconcert zendt MAX ook de documentaire “Het is wat het is” – Het einde van Jan en Anny op de bühne uit. In de documentaire wordt teruggeblikt op de gezamenlijke carrière van Jan Keizer en Anny Schilder. We zijn getuige van de laatste zes maanden van hun afscheidstournee als zangduo en maken mee dat ook in Zuid-Afrika en Roemenië de twee zangers veel betekenen. Er wordt teruggeblikt op het bewandelde artistieke pad van Jan en Anny. Allebei zijn ze onderdeel geweest van BZN.

Jan & Anny: Hét Afscheidsconcert
Donderdag 26 december
Om 18.05 bij MAX op NPO 1
MAXtickets.nl

“Het is wat het is” – Het einde van Jan en Anny op de bühne
Zondag 5 januari
Om 17.05 bij MAX op NPO 1
MAXVandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | @OmroepMAX_

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.