Billboard lanceert nieuwe video van Netsky & Aloe Blacc

netsky
©News Records

In de begindagen van de Hip-Hop scene in New York vond de lokale jeugd de perfecte manier om hun agressie af te reageren zonder elkaar pijn te hoeven doen. ‘Dance battles’ waren een creatieve, niet gewelddadige, manier om elkaar uit te dagen. In de nieuwe video van Netsky en Aloe Blacc wordt exact die Amerikaanse jongerencultuur in de schijnwerpers geplaatst.

“Ik ben enorm onder de indruk van het niveau dat deze jongeren gehaald hebben tijdens de opnames voor ‘Snitch’ vertelt Netsky. “Vanaf dat het nummer afgewerkt was, wist ik direct dat we hier een dansvideo voor moesten opnemen. Het team heeft echt enorm hard gewerkt en het resultaat is volledig wat ik er van verwacht had.”

In “Snitch”, beseft één van de studenten dat ze erin geluisd wordt door de anderen in haar klas. De spanning stijgt en zodra de leraar de klas verlaat, gaan de rivalen tot het uiterste om de ander af te troeven met hun beste bewegingen.

De nieuwe video van Netsky & Aloe Blacc ging maandag in première op de website van het gerenommeerde Amerikaanse muziekblad Billboard.

Netsky & Friends op Amsterdam Dance Event
Naar goede gewoonte is ook Netsky weer van de partij op het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Op donderdag 17 oktober nodigt de uit Edegem afkomstige producer heel wat bevriende artiesten zoals Feed Me (UK), Fox Stevenson (UK) en NGHTMRE (USA) uit voor een ‘Netsky & Friends’ avond in ‘Temp.’. Daarnaast nodigt Tomorrowland Netsky ook uit om tweemaal op hun ‘Our Story – Celebrating 15 years of Tomorrowland’ event in de Ziggo Dome te spelen samen met artiesten zoals Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike en Steve Aoki.  Meer info en tickets via de website van ADE.

Netsky
©News Records

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.