Ben Segers speelt hoofdrol in Jeroen Percevals regiedebuut DREAMBABY (a.k.a. ‘DEALER’)

CONNeXT

Op het filmindustrie-event Connext, een initiatief van het Vlaams Audiovisueel Fonds dat deze week plaats vond in Gent, werd de eerste film van regisseur/acteur/schrijver/muzikant Jeroen Perceval gepresenteerd aan een internationaal publiek van festivalprogrammatoren, distributeurs en sales agents.


Pitch
De veertienjarige drugsdealer Johnny verblijft in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Hij droomt van een beter leven. Op een dag krijgt hij de beroemde succesvolle acteur Antony als vaste klant. Er ontstaat een band tussen hen en beide besluiten een ander pad te nemen.

CONNeXT
©CONNeXT

Tijdens Connext werd door Perceval en zijn producent Bart Van Langendonck aangekondigd dat Ben Segers de rol van Antony, de beroemde acteur in de film, zal vertolken. Veerle Baetens zal de moeder van Johnny spelen; voor deze laatste worden er op dit ogenblik selecties gemaakt op basis van eerdere ‘street castings’.

Scenarist/regisseur Jeroen Perceval: ‘Het grote publiek kent Ben van TV of als comedy acteur, maar ik heb hem gekozen voor zijn tragische kwaliteiten die hem perfect maken voor deze rol. En Veerle is de beste moeder die ik me kon dromen.’

DREAMBABY (aka DEALER) wordt geproduceerd door Bart Van Langendonck en Sarah Marks voor Savage Film (bekend van Rundskop, D’Ardennen en De Patrick) en zal in België en Nederland worden verdeeld door Paradiso Filmed Entertainment. De film ontving de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, het Nederlands Filmfonds, Telenet en VTM.

De opnames zijn gepland voor februari-maart in Antwerpen en de film zal in de herfst van 2020 in de zalen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.