Belgische dance-iconen centraal op I Love The 90’s

2 Fabiola, Absolom Vs Astroline, Snap, 2 Brothers on the 4the floor én Culture Beat worden toegevoegd aan de affiche !

De 90’s zijn hotter than ever. In de week van 7 maart kan je op Q-music luisteren naar de Top 500 van de 90’s én op zaterdag 9 april kan je in de Ethias Arena te Hasselt terecht voor de 9de editie van I love the 90’s – The party. Dit jaar krijgt de affiche een extra Belgisch tintje, want na de aankondigingen van resident-dj Ward én The Bonzai All Stars, worden nu ook 2 Fabiola, Absolom en Astroline toegevoegd. Snap, 2 Brothers on the 4th Floor en Culture Beat , zorgen met N-Trance voor het internationale karakter. Begin maart maakt de organisatie ook nog de headliner bekend. Wie niet teleurgesteld wil zijn, reserveert best vandaag nog z’n tickets via www.ilovethe90s.be

Deze diashow vereist JavaScript.

De kracht van I love the 90’s is dat we een party aanbieden waar er alleen maar muziek wordt gespeeld uit de jaren negentig. Onze duizenden bezoekers weten dat jaarlijks te appreciëren en daardoor zijn we ook uitgegroeid tot de grootste 90’s party van Europa. Ook voor de komende editie houden we die lijn aan, want we merken dat ons publiek blijft verjongen. Meer dan ooit herontdekken jonge mensen de muziek én de sfeer van de 90’s, en daarvoor zijn ze bij ons aan het juiste adres.”, klinkt het bij de organisatoren.

Er is een goede reden waarom 2 Fabiola voor het 2de jaar op rij op de affiche staat. “Wij vieren dit jaar ons 20-jarig bestaan en waar anders dan in Limburg, op I love the 90’s, kunnen we zo’n feestjaar beter inzetten. We gaan twee speciallekes doen op het podium, maar uiteraard spelen we ook onze klassiekers van twingtig jaar geleden; ‘Lift U Up’, ‘Freak Out’, ‘The Magic Flight’, dat staat allemaal op onze setlist”, zegt Pat Krimson enthousiast.

Battle

Er gaat op zaterdag 9 april ook echt gebattled worden in de Ethias Arena, want twee iconische groepen uit de jaren negentig komen samen om elkaar uit te dagen in een muzikaal gevecht. Absolom stapt de muzikale ring in met de hits ‘Secret’, ‘Fucking Baby Boomers’. Zij nemen het op tegen Astroline, die met met o.a. ‘Feel The Fire’ en ‘Smiling Faces’ niet zullen onderdoen.

Internationaal

Uiteraard zet de grootste 90’s party van Europa ook in op internationale kleppers. N-Trance (‘Staying Alive’) is er voor het eerst bij. Zij krijgen het gezelschap van de dé ultieme 90’s bands Snap (‘The Power’, ‘Rythm Is A Dancer), 2 Brothers onthe 4th Floor (‘Dreams) én Culture Beat (‘Mister Vain’, ‘Got To Get It’).

We hebben nog een straffe headliner gestrikt die we voor het eerst verwelkomen in Hasselt. Wie luistert naar de 90’s week op Q-music en ons volgt op Facebook, komt de naam als eerste te weten”, zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

TICKETS EN INFO

I love the 90’s – The party vindt plaats op zaterdag 9 april 2016 in de Ethias Arena van Hasselt, met o.a Snap, Absolom Vs Astroline, 2 Fabiola, Bonzai All Stars, N-Trance, 2 Brothers on the 4th Floor, Culture Beat en Ward. Info & tickets op www.ilovethe90s.be of  070/345.345 (Max. €0,30/Min)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.