Bekijk hier de nieuwe trailer van FIFTY SHADES DARKER!

©Universal Pictures

Kan de liefde overleven? Ervaar als eerste wat een tintje donkerder is. Bekijk de nieuwe trailer van Fifty Shades Darker.

VANAF 8 FEBRUARI IN DE BIOSCOOP

Jamie Dornan en Dakota Johnson kruipen opnieuw in de huid van Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, het tweede hoofdstuk dat gebaseerd is op de wereldwijde fenomeen “Fifty Shades”. Het eerste deel resulteerde in 2015 in een echte blockbuster, met een box office van meer dan $560 miljoen wereldwijd. Het nieuwe deel komt net voor Valentijn en nodigt je uit om uit je comfort zone en in het donker te treden.

Wanneer een gekwetste Christian Grey de voorzichtige Anastasia Steele opnieuw in zijn leven probeert te lokken, eist ze een nieuwe overeenkomst alvorens hem een nieuwe kans te geven. Terwijl de twee hun vertrouwen in elkaar opnieuw opbouwen en stabiliteit vinden, komen een aantal schimmige figuren uit Christian’s verleden roet in het eten gooien.

Keren ook terug uit de Fifty Shades of Grey film: Academy Award winnares Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford en Max Martini. Zij worden vergezeld door Oscar-winnares Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote en Eric Johnson.

Fifty Shades Darker werd geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti alsook E.L. James, de bedenker van de boekenreeks. Het scenario werd geschreven door Niall Leonard en is gebaseerd op de boeken van James.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.