Bekend Vlaanderen gretig aanwezig op première van Iedereen Beroemd

iedereen beroemd
©JUDAS

Elke musicaladept zal het beamen en ook de genodigden ontkennen het niet… een voorstelling van Judas TheaterProducties heeft altijd iets magisch… de producent wijkt immers graag af van platgetreden paden om een pareltje af te leveren aan het publiek. Iedereen wil dan ook graag aanwezig zijn op de première. De aanwezige genodigden, waaronder filmregisseur Dominique Deruddere waren alvast talrijk aanwezig. Deze keer is de parel gepolijst door regisseur Frank Van Laecke die van IEDEREEN BEROEMD een hartverwarmende feel good musical maakte. Hij nam Jelle Cleymans onder de arm voor de liedjes en liedteksten, dus het publiek kon alleen maar verrast worden met deze “première” van musicalcomponist Jelle Cleymans. Frank Van Laecke koos voor een ingenieus decor met twee draaischijven dat af en toe doet denken aan een muziekdoosje, een nostalgisch decaporgel of een swingende langspeelplaat. Joke Emmers, Sven De Ridder, Nele Goossens, Ianthe Tavernier, Peter Thyssen, Bert Verbeke, Steven Colombeen en het ensemble stonden alvast te popelen om het publiek te laten genieten van de voorstelling.

IEDEREEN BEROEMD staat nog tot en met 17 maart in Theater Elckerlyc


INDRUKWEKKENDE CAST ONDER LEIDING VAN REGISSEUR FRANK VAN LAECKE

iedereen beroemd
©JUDAS

Sven De Ridder speelt de rol van Jean Vereecken die op aandoenlijk, wanhopige wijze zijn dochter Marva, gespeeld door Joke Emmers, naar de top wil helpen. Ianthe Tavernier speelt de popster Debbie die wordt ontvoerd door de radeloze vader van Marva en diens vriend. Nele Goossens vertolkt de rol van Chantal Vereecken, de moeder van Marva. Peter Thyssen wordt de louche manager van dienst en Bert Verbeke kreeg de rol van familievriend Willy Van Outreve toebedeeld door regisseurFrank Van Laecke. Er duiken nog enkele mooie namen op in deze musical met Steven Colombeen als MC en Lauren De Ruyck die samen met Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits het ensemble compleet zal maken.
De gelijknamige film van Dominique Deruddere werd genomineerd voor een Oscar en werd zo meteen een Vlaamse filmlegende.

iedereen beroemd
©JUDAS

HET VERHAAL

iedereen beroemd
©JUDAS

Jean Vereecken hoopt op beroemdheid en probeert zijn dromen te realiseren via de zangcarrière van zijn dochter Marva Vereecken. Wedstrijd na wedstrijd doen ze mee in de hoop een doorbraak te forceren. Marva is niet van de mooiste en is ook niet bijzonder toonvast, maar dat overziet Jean. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren. Als bij toeval ontmoet hij het bekende popsterretje Debbie tijdens één van haar fietstochten en in een  impuls ontvoert hij haar. Samen met zijn vriend Willy Van Outreve gebruikt hij het gegijzelde meisje om toegang te krijgen tot de media om zijn zelfgeschreven nummer “Lucky Manuelo”, gezongen door zijn dochter Marva, in de hitparades te krijgen.

ACHTERGROND
“Iedereen Beroemd” is een Vlaams-Nederlandse film uit 2000, geregisseerd door Dominique Deruddere. De film werd in 2001 genomineerd voor een Oscar® als beste niet-Engelstalige film. Het betekende de doorbraak voor Deruddere als regisseur en was het debuut van actrice Eva Van der Gught. Raymond van het Groenewoud schreef de song “Lucky Manuelo”.
Voor Jelle Cleymans is het zijn debuut als componist en tekstschrijver van een musical. Na succesvolle rollen op het podium, zoals “Kuifje, De Zonnetempel”, “Robin Hood”, “Anatevka” en “14-18”, staat hij dit keer voor het eerst aan de wieg van een musicalcreatie.

iedereen beroemd
©JUDAS

CAST
Joke Emmers                                                  Marva Vereecken
Sven De Ridder                                              Jean Vereecken
Nele Goossens                                               Chantal Vereecken
Bert Verbeke                                                   Willy Van Outreve
Peter Thyssen                                                 Manager
Ianthe Tavernier                                              Zangeres Debbie
Steven Colombeen                                         MC
Lauren De Ruyck                                            Ensemble
Lynn Vercauteren                                            Ensemble
Charlotte Suijs                                                 Ensemble
Rosanne Pits                                                   Ensemble

PRAKTISCHE INFORMATIE IEDEREEN BEROEMD

“Iedereen Beroemd” gaat op 17 februari 2019 in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Voorstellingen:
15, 22, 23 februari en 1, 2, 8, 9 maart 2019 om 20u15 – NIEUW: 15 en 16 maart.
17, 24 februari en 3, 10 maart 2019 om 15u15 – NIEUW: 17 maart.

U kan  tickets bestellen via:
WWW.JUDAS.BE  en  070/691 002 (max. 0,30 euro per minuut)
Theater Elckerlyc – Antwerpen
Vanaf 15 februari 2019
www.judas.be
070 691 002 (max. 0,30 euro per minuut)

Tickets (incl. reserveringskosten)
VIP*:                    € 59,00
RANG 1:              € 39,00
RANG 2:              € 29,00
* VIP-tickets genieten van de beste plaatsen, een parkeerticket voor de INDIGO-parking Nationale Bank, gratis vestiaire, 2 consumpties en 1 programmaboekje per 2 personen.

iedereen beroemd
©JUDAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.