‘Beauty and the Beast’ lokt 15.000 bezoekers naar Ladies at the Movies

Disney’s ‘Beauty and the Beast’, de live action remake van de gelijknamige animatieklassieker uit 1991, heeft in zijn openingsweekend in de VS alle verwachtingen ingevuld en bracht nu al ruim 170 miljoen dollar op. De familiefilm werd uiterst positief onthaald bij Amerikaanse gezinnen. Aanstaande dinsdag 21 maart en woensdag 22 maart wordt de blockbuster bij Kinepolis aan het Belgische vrouwelijke publiek voorgesteld tijdens het maandelijkse ‘Ladies at the Movies’-concept. “Er wordt door heel wat van onze bezoekers al maanden naar deze Disney film uitgekeken. Het is dan ook een generatie-overschrijdende film vol nostalgie voor vele moeders en jonge vrouwen,” vertelt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis België.

‘Beauty and the Beast’ beleefde afgelopen weekend zijn openingsweekend in de VS en bracht nu al ruim 170 miljoen dollar op. De film werd hierdoor meteen de best openende film in een maand maart ooit en springt naar de zevende plaats in de lijst van best openende films. “Geen betere aangelegenheid voor Kinepolis België om de film aanstaande dinsdag en woensdag op het grote publiek los te laten tijdens ‘Ladies at the Movies’,” vult Naeyaert aan, “Alle elementen zijn er om van deze film een onvergetelijk evenement te maken dat je niet wil missen. De mama’s van nu zijn opgegroeid met de tekenfilm en willen die bijzondere ervaring delen met hun dochters.”

Exact een jaar geleden behaalde Kinepolis België uitverkochte zalen toen de animatieversie van ‘Belle en het Beest’ na 25 jaar voor één keer nog eens op groot scherm werd getoond onder de noemer ‘Disney Princess at the Movies’. Kleine, maar ook volwassen Disney fans, kwamen toen verkleed naar de bioscoop. Of er aanstaande dinsdag en woensdag veel vrouwen met hun dochters verkleed naar de bioscoop zullen komen, valt af te wachten. “Uiteraard zijn alle verklede prinsessen meer dan welkom,” lacht Naeyaert, “En laten we vooral niet vergeten dat dit in de eerste plaats een heerlijke familiefilm is die ook de mannelijke Disney fans zeker zal bekoren.”

‘Beauty and the Beast’ gaat tijdens ‘Ladies at the Movies’ door op dinsdag 21 maart en woensdag 22 maart in Kinepolis Vlaanderen (in Kinepolis Antwerpen (enkel op woensdag), Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende) en in Kinepolis Wallonië (in Kinepolis Bruxelles, Imagibraine en Liège). Een ticket kost €20,95 en is te verkrijgen via de Kinepolis website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.