BACK TO THE 90’s & 00’s brengt samen met bezoekers HOOP!

Zoals eerder al gemeld werd na overleg met de overheden en de politie beslist om ons evenement BACK TO THE 90’s & 00’s, zaterdag a.s. 26 maart in het Sportpaleis te laten doorgaan zoals gepland. Maar tevens werd samen met MNM, en op vraag van een deel van onze bezoekers, afgesproken om tijdens de avond toch ook nog even stil te staan bij de gruwelijke gebeurtenissen van deze week in Brussel.

In de loop van de avond (23u.30) zal er een moment voorzien worden waarin we, met z’n 10.000-en, met muziek een positieve reactie geven na wat er deze week is gebeurd. Een verhaal van hoop en tegen angst vertolkt door de artiesten MILO MESKENS en KATE RYAN.

Samen met de verantwoordelijken van het Sportpaleis zal gezorgd worden voor een verhoogde waakzaamheid (extra politionele aanwezigheid, fouillering van de bezoekers, verhoogde security-aantallen, e.a.)
Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht geen bagage, zakken of rugzakken mee te nemen. Kleine handtassen of buidelzakjes zullen toegestaan worden, maar worden bij het binnenkomen gecontroleerd door de veiligheidsmensen.
Alle bezoekers krijgen nog een uitgebreide mail met alle veiligheidsvoorschriften en andere praktische afspraken.

Op onze websitewww.the90s.be en FB-pagina https://www.facebook.com/backtothe90s00s/ staat deze tekst eveneens vermeld.

BACK TO THE 90’s & 00’s start om 21.00 met optredens van ATOMIC KITTEN – EAST 17 – LAS KETCHUP – SYLVER – DJ WOUIT – DJ REGI.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.