Axel Daeseleire versiert rol in Bollywoodfilm

©medialaan

Mumbai: de financiële hoofdstad van India en het epicentrum van de Bollywoodfilm. Naast de vele boetieks, tempels, mooie natuur en de vele toeristen, zijn ook hier oplichters in grote getalen aanwezig. En ze zijn bijzonder creatief. In de derde aflevering van Axel Opgelicht krijgt de Antwerpse acteur zelfs een rol aangeboden in een Bollywoodfilm. Al lijkt dat net iets te mooi om waar te zijn.

“Zo’n rol in een Bollywoodfilm gaat goed op mijn cv staan.
Ge vindt hier gemakkelijker werk dan bij ons.”

Nep castingbureaus maken handig gebruik van het succes van Bollywood om toeristen in de val te lokken met de belofte van een mooie rol in een nieuwe film. Want wie wil er nu geen filmster zijn? Loze beloftes zo blijkt, want de kans dat je een moment in de spotlight krijgt, is zo goed als onbestaande. De enige zekerheid is dat je er een lege portemonnee op nahoudt. Dat ondervindt Axel aan den lijve.

En net als in andere steden maken taxichauffeurs in Mumbai nodeloos grote omwegen om achteraf absurde rekeningen te kunnen voorschotelen. Verder is het uitkijken voor dokters die niet altijd evenveel bekommerd zijn om de gezondheid van hun patiënt. Sommige ‘dokters’ hebben slechts één doel voor ogen: ongegeneerd geld verdienen op de kap van anderen. En ook zogezegde gidsen die eigenlijk geen flauw benul hebben over wat ze het hebben, doen in de bruisende stad hun best om Axel wat euro’s lichter te maken.

AFLEVERING 3 AXEL OPGELICHT OP MAANDAG 19 SEPTEMBER 2016 OM 20.35 BIJ VTM

vtm.be                   Axel OpgelichtVTM             Axel Opgelicht#axelopgelicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.