ARMIN VAN BUUREN EN ARMADA MUSIC RIJGEN DE PRIJZEN AAN ELKAAR BIJ INTERNATIONAL DANCE MUSIC AWARDS

Na één jaar afwezigheid zijn de International Dance Music Awards terug van weggeweest tijdens de Miami Music Week en Armin van Buuren en Armada Music hebben meteen groots uitgepakt bij de 32ste editie van het prijzenfestival. Samen grepen de wereldbekende dj en het grootste ‘independent’ dancemuzieklabel ter wereld de macht met maar liefst vier awards: ‘Best Global Label’ (Armada Music), ‘Best Male Artist (Mainstream)’ (Armin van Buuren), ‘Best Music Event’ en‘Best Podcast / Radio Show’ (beide voor A State Of Trance).

Als sleutelfiguur in de dancemuziek heeft Armin van Buuren in de afgelopen jaar zijn ongekende veelzijdigheid op alle vlakken tentoongesteld. De vijfvoudig #1-dj in de wereld torpedeerde de scene niet alleen met een scala aan Trance-knallers en fantastische mainstage-livesets, maar kwam ook op de proppen met aanstekelijke dance-pop-crossovers zoals ‘I Need You’ (met Garibay en Olaf Blackwood), ‘Sunny Days’ (feat. Josh Cumbee) en zijn nieuwste single ‘Sex, Love & Water’ (feat. Conrad Sewell). Keer op keer trekt Armin van Buuren alles uit de kast om zijn artistieke diversiteit te tonen en om als artiest verder te groeien dan iemand ooit voor mogelijk hield en daarmee scoort hij deze welverdiende IDMA-hattrick: een persoonlijke award voor ‘Best Male Artist (Mainstream)’en twee awards – ‘Best Music Event’ en ‘Best Podcast / Radio Show’ – voor A State Of Trance.

Nadat Armada Music in een eerder stadium vijf maal op rij de IDMA voor ‘Best Global Label’ op haar naam mocht schrijven, was het Amsterdamse platenlabel direct een van de belangrijkste gegadigden voor de winst in 2018. In de afgelopen paar jaar versterkte het label haar internationale merk aanzienlijk met een diverse en bijzonder krachtige muzikale strijdmacht (met artiesten als Afrojack,Andrew RayelArmin van BuurenDash BerlinErick MorilloFedde Le GrandGareth EmeryJulian JordanKevin SaundersonLost FrequenciesMorgan Page en W&W), opende ze kantoren in New York en London,  en mocht ze zich officieel het grootste ‘independent’ dancemuzieklabel ter wereld noemen. Het winnen van de IDMA voor ‘Best Global Label’ is dit jaar dan ook de kers op de taart van Armada Musics vijftienjarige jubileum.

Armin van Buurens ‘A State Of Trance’-imperium sleepte ook twee prijzen in de wacht. De radioshow, die wekelijks door meer dan veertig miljoen fans uit meer dan tachtig verschillende landen wordt beluisterd, mag zich een jaar lang ‘Best Podcast / Radio Show’noemen en zag haar event-spin-off – de legendarische ‘A State Of Trance’-events (waaronder ook de speciale ASOT-stage op Ultra Music Festival Miami komende zondag) – een IDMA winnen voor ‘Best Music Event’, waardoor de totale verhouding van prijzen en nominaties voor Armada Music en Armin van Buuren dit jaar uitkomt op vier uit vier: een verpletterende 100% score.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “In de afgelopen 15 jaar hebben we met ons hele team enorm hard gewerkt om de wereld te laten zien wie wij zijn: een veelzijdig label met artiesten die de magie van dancemuziek naar alle uithoeken van de wereld weten te brengen. Het winnen van de IDMA voor ‘Best Global Label’ en de drie awards voor Armin van Buuren zijn precies hetgeen wij op hoopten: erkenning voor het feit dat we er altijd naar streven om de best mogelijke partner voor onze artiesten te zijn. We zijn hen en onze fans enorm dankbaar voor hun hulp in het behalen van deze geweldige mijlpalen in hetzelfde jaar dat wij ons vijftienjarige jubileum vieren.”

Armin van Buuren: “Ik hoorde zojuist het nieuws over het winnen van de IDMA’s voor ‘Best Male Artist (Mainstream)’, ‘Best Global Label’, ‘Best Radio Show / Podcast’ en ‘Best Music Event’. Het voelt geweldig om te weten dat zoveel mensen over de hele wereld mijn muziek, radioshow en label waarderen. Ik had dit nooit zonder hen kunnen doen en ook niet zonder mijn geweldige team: Maykel, Dave, Sander, Benno en Ruben voor ASOT, mijn steun, toeverlaat en geweldige vrouw Erika, en natuurlijk iedereen bij Armada Music, David Lewis Productions, Alda Events en 250K!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.