Armada Music viert 15 jaar bestaan met vierdelig compilatiealbum: ‘ARMADA 15 YEARS’ (bestel je CD hier!)

De tijd is razendsnel voorbijgegaan. Het lijkt als de dag van gisteren dat Armin van Buuren, Maykel Piron en Davis Lewis hun droom begonnen na te jagen en hun kennis en visie over de dancemuziekscene gebruikten als de bouwstenen voor een avontuur dat anderhalf decennium later nog steeds op volle toeren draait. Vandaag kan Armada Music terugblikken op exact vijftien jaar aan kwaliteitsdancemuziek over het gehele muzikale spectrum, en dat wordt groots gevierd met de release van een gloednieuw, vierdelig compilatiealbum: ‘Armada 15 Years’.

Luister naar ‘Armada 15 Years’

‘Armada 15 Years’ geeft dancemuziekliefhebbers jong en oud de kans om zich te verliezen in honderd van de populairste en meest iconische platen die het Amsterdamse label in de afgelopen 15 jaar heeft uitgebracht. Middels platen als ‘Offshore’ van Chicane, ‘Here Tonight’ van Dash Berlin en ‘Fly Away’ van Vincent de Moor vertegenwoordigt het album het erfgoed van de elektronische muziek, en grote hits als ‘This Is What It Feels Like’ (Armin van Buuren), ‘Are You With Me’ (Lost Frequencies), ‘Believer’ (Major Lazer & Showtek), ‘Magic’ (Thomas Gold), ‘Bigfoot’ (W&W) en recente aanwinst ‘Body’ (Loud Luxury) belichten de evolutie van het label, haar sound en dancemuziek als geheel.

©Armada Music

Armin van Buuren, medeoprichter Armada Music: “Ik ben enorm trots op hoe ver we zijn gekomen sinds het idee voor een eigen label ontstond. Dat het label zo’n geweldig succes heeft mogen worden, had ik nooit durven dromen. Ik kan niet wachten om te zien wat de volgende 15 jaar ons gaat brengen”.

Maykel Piron, CEO en medeoprichter Armada Music: “Deze afgelopen 15 jaar laten zien wat er bereikt kan worden als je de juiste mensen op de juiste plek zet. We zijn ontzettend trots op iedereen die zich met hart en ziel heeft ingezet voor het label en we zijn dankbaar voor de artiesten die met ons zo’n fantastische samenwerking zijn aangegaan. Zonder hen zou Armada Music nooit zo ver hebben kunnen komen.

David Lewis, medeoprichter Armada Music: “Goede muziek houdt de geest scherp en dat is precies wat Armada Music de afgelopen 15 jaar structureel uitgebracht heeft. Het label staat inmiddels te boek als ’s werelds grootste independent dancemuzieklabel met een krachtig en veelzijdig leger aan artiesten en ik weet zeker dat ze nog veel meer voor elkaar kunnen schoppen in de jaren die nog komen gaan. Dit is wat we vanaf het prille begin voor ogen hadden en ik ben enorm trots om hier deel van uit te mogen maken. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.