Armada Music scoort zeven nominaties voor International Dance Music Awards van 2019

armada music

Vorig jaar werd Armada Music voor de zesde keer verkozen tot ‘Best Global Label’ op de International Dance Music Awards (IDMA’s) en ook nu ligt ’s werelds grootste independent dancemuzieklabel op koers om de titel te prolongeren. In totaal ontving de Amsterdamse platenmaatschappij maar liefst zeven IDMA-nominaties voor 2019, waaronder die voor ‘Best Global Label’.

Naast de nominatie voor ‘Best Global Label’ kon Armada Music via een aantal van haar artiesten nóg zes nominaties aan de lijst toevoegen. Armin van Buuren, de vijfvoudig #1-dj van de wereld, werd genomineerd voor ‘Best Male Artist (Trance)’ en ‘Best Podcast/Radio Show’ (voor zijn radioshow A State Of Trance), terwijl het Canadese duo Loud Luxury ook twee nominaties kon bijschrijven: ‘Breakthrough Artist Of The Year’ en ‘Best Pop/Electronic Song’ (‘Body’). Trance-icoon Gareth Emery strijdt net als Armin van Buuren mee voor de titel van ‘Best Male Artist (Trance)’ en ook het Australische, voor een Grammy genomineerde duo Feenixpawl hoopt dit jaar een slag te slaan met hun track ‘Neon Sky’ als een van de vijf gegadigden in de categorie ‘Best Pop/Electronic Song’.

Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen via de IDMA-website in maar liefst 34 verschillende categorieën. De winnaars zullen worden bekendgemaakt tijdens de Winter Music Conference (WMC), die plaatsvindt van 25 tot 28 maart in het Faena Forum te Miami Beach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.