Antwerpen: Stad zoekt uitbaters voor chalets kerstmarkt Winter in Antwerpen

©Stad Antwerpen

Onder de noemer men kan er niet vroeg genoeg bij zijn lanceert de Stad Antwerpen nu al een oproep.

Wie tijdens Winter in Antwerpen een chalet wil huren op de kerstmarkt om eten, drank of andere koopwaar aan de man te brengen, kan zich vanaf 16 juni inschrijven.

Winter in Antwerpen 2017-2018 gaat van start op zaterdag 9 december 2017 en eindigt op zondag 7 januari 2018. Zoals steeds is de traditionele gezellige kerstmarkt waar bezoekers eten, drank, cadeaus en hebbedingen kunnen aanschaffen een onderdeel van de Winter.

Winterse kost en twee grotere chalets

Ook dit jaar blijven alle chalets gedurende de hele periode van Winter in Antwerpen open. Op de Grote Markt zal er dit jaar ook typische winterse Vlaamse kost worden aangeboden, zoals chipolata met stoemp of beuling met appelmoes. Ook nieuw zijn twee grotere chalets, op de Grote Markt en het Steenplein, waarin bezoekers zullen kunnen smullen van hartige tussendoortjes en tapasschotels, oesters en visbereidingen met een bijpassend drankje.

Heel wat passage

Tijdens de laatste editie van Winter in Antwerpen verwelkomde de stad in totaal maar liefst 1.250.000 bezoekers, waarvan er 900.000 langs de bijna 100 chalets op de Groenplaats, de Suikerrui, de Grote Markt en het Steenplein passeerden.

Uitbaters gezocht

De stad zoekt enthousiaste uitbaters om van de kerstmarkt opnieuw een succes te maken. De inschrijvingen lopen van 16 juni tot 12 juli. Geïnteresseerden vinden alle info op www.ondernemeninantwerpen.be/kerstmarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.