Antwerpen: Stad betuigt medeleven met slachtoffers aanslag Sint-Petersburg

©RS

Uit solidariteit met de slachtoffers van de aanslag die gisteren werd gepleegd in Sint-Petersburg, een partnerstad van Antwerpen, zal de stad Antwerpen het stadhuis vanaf vanavond tot donderdag uitlichten in de vlag van de Russische Federatie. Bovendien worden de vlaggen aan het stadhuis gedurende 3 dagen halfstok gehangen. Mensen die hun medeleven willen betuigen, kunnen dat doen in het rouwregister dat tot en met vrijdag in het stadhuis ligt.

Vanavond om 20 uur wordt de vlag van de Russische Federatie voor het eerst op het Antwerpse stadhuis geprojecteerd, als teken van solidariteit met de slachtoffers van de aanslag in Sint-Petersburg. De projectie zal ook woensdag en donderdag van 20 uur tot middernacht op het stadhuis te zien zijn. Bovendien worden de vlaggen aan de gevel van het stadhuis gedurende 3 dagen halfstok gehangen.

Verder legt de stad een rouwregister voor mensen die hun medeleven aan de slachtoffers willen betuigen. Het rouwregister kan vanaf vandaag tot en met vrijdag ondertekend worden in het stadhuis van 8 tot 17.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.