Antwerpen 112: Inbraak in school – Voetbalclub slachtoffer – Agressieve zakenroller

Antwerpen 112

Inbraak in schoolgebouw
2020 Antwerpen | Een basisschool in de Gerard Le Grellelaan kreeg vannacht ongewenst bezoek over de vloer. Dieven beschadigden een voordeur, rukten het alarm van de muur en forceerden enkele kasten. Ze konden een kleine hoeveelheid cash geld buitmaken uit één van de bureaus. Op de nabijgelegen terreinen van de Groendienst werd ook in een drankautomaat ingebroken. De politie is een onderzoek gestart naar beide diefstallen

Voetbalclub slachtoffer van vreemde diefstal
2170 Merksem | De voorzitter van een voetbalclub aan de Fortsteenweg merkte dinsdagvoormiddag een inbraak op aan het clubgebouw. Op de bewakingscamera’s was te zien hoe een wagen stopte aan het clubhuis en twee dames aan de haal gingen met enkele kratten leeggoed, enkele lampions en een discobal uit een tentje. Het clubhuis zelf bleef ongeschonden.

Agressieve zakenroller gevat
2000 Antwerpen | In de Stijfselui kreeg een man (32) gisteren klappen tijdens een poging tot diefstal. Iemand sprak hem aan met de vraag of hij sigaretten wou geven. De man weigerde, waarop de verdachte (23) hem om zijn portefeuille vroeg. Toen ook hierop niet werd ingegaan, deelde de verdachte enkele slagen uit. Het slachtoffer viel op de grond, waarop de verdachte probeerde zijn portefeuille af te nemen. Dat mislukte, waarop de verdachte wegvluchtte richting Paardenmarkt. De politie deed samen met het slachtoffer nazicht in de omgeving en kon de verdachte aantreffen op het kruispunt van de Mutsaardstraat en de Minderbroederstraat. De verdachte werd gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex op de Noorderlaan. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Bron: Lokale Politie Antwerpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.