Antwerp opent pop-up store in centrum Antwerpen

RAFC
©RAFC

Van vrijdag 30 augustus tot eind september opent RAFC in de populaire winkelbuurt de ‘Wilde Zee’ een pop-up store. Naast de huidige fanshop aan de Bosuil kunnen supporters in de Schrijnwerkersstraat 10 naar hartenlust winkelen.

“Deze pop-up biedt onze supporters de mogelijkheid om het winkelen in centrum Antwerpen te combineren met een bezoek aan onze RAFC pop-up store. Het sterke merk “Antwerp” wordt op deze manier ook verder uitgebouwd in het straatbeeld van’t Stad. Dat dit net in de verkeersvrije ‘Wilde Zee’ mogelijk is, die bekendstaat voor zijn winkels, beautyshops en delicatessezaken, maakt ons zeer trots!” aldus Dimitri Huygen, business & communication manager van RAFC.

RAFC heeft het afgelopen seizoen grote stappen gezet in de uitbouw van zijn merchandise activiteiten met een vernieuwd assortiment, een nieuwe webshop en een optimalisatie van de logistieke afhandeling met integratie van externe partners.

De Antwerp pop-up store is van maandag tot zaterdag open van 10.00u tot 18.00u. Gesloten op zondag behalve tijdens de koopzondagen (1 september).

Stad Antwerpen en district Deurne enthousiast

Ludo Van Campenhout: ‘Als schepen voor sport ben ik enorm verheugd dat RAFC voetbal naar het centrum van onze stad brengt. Deze pop-up store is dan ook een extra troef voor de Wilde Zee. Het versterkt zo het topniveau dat winkelend Antwerpen nu al heeft, met een sportieve aanvulling van het bestaande aanbod.’

“Als districtschepen bevoegd voor lokale economie juich ik dit prachtig initiatief toe. Met de pop-up store op deze top locatie zorgt RAFC voor nog méér beleving in een reeds bruisende shopping buurt. Een toegevoegde waarde die de fans al zeker zal bekoren.” aldus Samuel Markowitz.

Alle info over de pop-up store is te vinden op royalantwerpfc.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.