ANTWAARPE smult van DE CREME GLACE OORLOG

DE CREME GLACE OORLOG
Deze week wordt de 10.000ste toeschouwer verwacht voor DE CREME GLACE OORLOG, de eerste theaterproductie van de begin dit jaar opgerichte Sven De Ridder Company.
Het stuk ging vorige maand in première in theater Elckerlyc in Antwerpen.

‘Wij zijn ontzettend trots op de massale belangstelling voor en de enthousiaste reacties op onze eerste productie. We namen een aanzienlijk risico door in de zomervakantie te starten, want dat is traditioneel een theater-luwe periode. 
Het uitzonderlijk warme weer had ook een spelbreker kunnen zijn, maar daar heeft het publiek zich duidelijk niks van aangetrokken, want we spelen constant voor bijna uitverkochte zalen.’ 
(regisseur Sven De Ridder)

Wie DE CREME GLACE OORLOG nog wil zien, zal wel snel moeten zijn. 
Er zijn nog voorstellingen in theater Elckerlyc op woensdag 15, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus en dan is het definitief gedaan.
Tickets via  www.elckerlyc.be

DE CREME GLACE OORLOG is een komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder met Jan Van Dyke, Leen Dendievel, Sven De Ridder, Luc Verhoeven en Brik Van Dyck.

Korte inhoud:
De grote vakantie is in aantocht . Pierre Pistache (Jan Van Dyke), ijsverkoper van vader-op-zoon, bereidt zich naar goede gewoonte samen met zijn jongere vrouw Isabelle (Leen Dendievel) voor op een lange, hete en vooral drukke zomer.
Maar plots krijgt Pierre concurrentie. Ene Roberto Montana (Sven De Ridder), een flamboyante Italiaan met een hoop praatjes, heeft zijn ijskar pal tegenover die van Pierre geparkeerd.
Pierre Pistache heeft geen zin in competitie. Hij roept de hulp in van de districtsburgemeester (Luc Verhoeven) en een bevriende arbeider van de groendienst  (Brik Van Dyck), maar Montana wil van geen wijken weten.
De Crème Glace Oorlog barst in alle hevigheid los.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.