Angèle viert ‘Brol: La Suite’ met clip van formaat voor ‘Oui Ou Non’

Angèle
©Umusic BE

LIVE
10.11.2019 | Lotto Arena,  Antwerpen SOLD OUT
19.11.2019 | Paleis 12, Brussel SOLD OUT
21.01.2020 | Paleis 12, Brussel SOLD OUT
9.02.2020 | Paleis 12, Brussel SOLD OUT

Na het immense succes van haar debuutalbum ‘Brol’, keert Angèle vandaag terug met het vervolg: ‘Brol – La Suite’. ‘Brol – La Suite’ telt 6 gloednieuwe nummers en een orkestversie van ‘Ta Reine’.

Om de release van ‘Brol: La Suite’ te vieren, lost Angèle een videoclip van formaat voor haar single ‘Oui Ou Non‘. Bekijk het hier.

ANGÈLE OVER DE VIDEOCLIP VAN ‘OUI OU NON’ :

“’Oui Ou Non’ is één van de eerste nummers die ik heb geschreven voor ‘Brol: La Suite’. De melodie en het arrangement kwamen heel spontaan bij me op. Ik herinner me nog heel goed de dag waarop ik de tekst afmaakte en ik het opnam in de studio. Samen met Tristan Salvati (co-producer) verlieten we de studio en gingen we direct met de scooter Parijs in met het gevoel dat we hét hadden gevonden. Diezelfde avond luisterde ik naar de laatste versie van ‘Oui Ou Non’ bij een vriendin thuis, met de televisie aan, maar zonder het geluid. Toen we alle advertenties voorbij zagen komen, begonnen we te lachen om de absurditeit van de situaties en de stijfheid van de personages. Ik was meteen geïnspireerd om een videoclip te maken met dezelfde ingrediënten, maar ik stak er een andere boodschap/essentie in. Veel dank aan Brice VDH, de regisseur van de videoclip, om dit alles mogelijk te maken!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.