Angèle komt naar Couleur Café 2018!

De Belgische muziekscene bloeit harder dan ooit tevoren en dat zetten we heel graag in de verf. Angèle past helemaal in het plaatje van aanstormend talent dat een podium verdient op Couleur Café. Ze is Brussels en authentiek, barst van het talent en komt op vrijdag 29 juni het mooie weer maken in het Osseghempark. 

Amper een jaar bezig en al niet meer uit ons collectieve geheugen weg te denken: Angèle is in sneltempo Europa aan het veroveren. Ze lanceerde haar carrière helemaal alleen door op Instagram slimme covers te brengen met haar feeërieke, jazzy stem. Vandaag brengt Angèle op elke nationale zender en in de grootste zalen van Frankrijk en België waar ze goed in is: superaanstekelijke popmuziek met subtiele humor. Haar hitsingle La Loi de Murphy werd intussen bijna 4 miljoen keer bekeken op YouTube. Een adembenemend snelle trip naar de top, die – naast broerlief Roméo Elvis – weinigen haar zullen nadoen.

Laatste kans voor Early Bird tickets

Nog tot eind januari biedt Couleur Café de bijzonder democratische Early Bird tickets aan. Eind januari gaan de ticketprijzen onverbiddelijk naar omhoog. 

Early Bird tarieven (tot eind januari)
– 1 Day Ticket : €39*  –  prijs aan de festivalkassa : €55
– Combi 3 Days: €79*
– Combi + Camping: €90*
*: + reservatiekosten

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code op het ticket

!TICKETS HIER!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.