AMOR – café-restaurant De Roma opent op 17 mei

AMOR
©De Roma

AMOR, het gloednieuwe café-restaurant van De Roma opent op 17 mei de deuren. Met AMOR komt De Roma niet enkel tegemoet aan de vraag van de vele concertgangers die een hapje willen eten, Borgerhout krijgt er meteen ook een bruisende ontmoetingsplek bij. AMOR biedt plaats aan honderdzestig gasten: tachtig in het restaurantgedeelte en tachtig in de bar vooraan. Reserveren voor het restaurant kan vanaf nu via www.deroma.be/amor.

Bijna dag op dag zestien jaar geleden zette de heropening van volksschouwburg De Roma de heropleving van  Borgerhout in gang. “Met de opening van het culinaire zusje AMOR in het pand naast De Roma, geven we de buurt vandaag een nieuwe impuls”, zegt Danielle Dierckx, algemeen coördinator van De Roma. “Het interieur van AMOR oogt licht, ruim en stedelijk. Een gezellige, toegankelijke ontmoetingsplek waar je lekker kan tafelen en waar iedereen welkom is, vlak naast de vertrouwde De Roma. AMOR en ROMA zijn nauw met elkaar verbonden, als broer en zus.”

AMOR mikt niet enkel op concertgangers, ook culinaire liefhebbers die langer willen tafelen, komen aan hun trekken. “We kiezen bewust voor een kleine vaste kaart, met dagelijks wisselende suggesties”,  aldus Dierckx. “Groenten en kleur in de gerechten vormen de basis. Bij de keuze van vlees en vis werken we met lokale bedrijven en dragen we duurzaamheid en respect voor dieren hoog in het vaandel.” Met Lex Vlooswijk (Kleine Bourla, Trix), Jochem Bruyninckx (Druiventros, Fiskebar) en Emilie Ardui (ViaVia) staat er een ervaren team in de keuken. Dave Stoffel (Zurich) is de flamboyante barman en in de zaal vormt Karin Schrauwen (ex-Fiskebar) de drijvende kracht achter AMOR.

AMOR is iedere dag open, behalve op maandag. Het restaurant- en het cafégedeelte kunnen van elkaar worden afgesloten. In het café kan je vanaf 10u terecht voor koffie, een broodje of lunch, een lekker biertje of aperitief. Voor mensen die er willen werken, is er gratis wifi. Het restaurant opent  ’s avonds vanaf 17u (niet op ma en di). Alle openingsuren, reservaties en menukaart op: www.deroma.be/amor

AMOR
©De Roma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.